Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren bij BAX

BAX houthandel verkoopt niet alleen houten vloeren, maar ook PVC en laminaat. Onze missie is om hoogwaardige houten vloeren te verkopen voor zeer scherpte prijzen aan de consument. BAX houthandel is begonnen met het produceren van houten vloeren op kleine schaal, maar al snel gingen wij uitbreiden. Ondertussen hebben wij ruim 25 jaar ervaring op het gebied van houten vloeren. Voor zowel de productie als de verkoop.

Houten vloeren

Bij BAX houthandel kunt u terecht voor verschillende soorten en houten vloeren. Hard gezegd zijn er 3 soorten houten vloeren. Namelijk de authentieke eikenhouten vloer, de parketvloer en een vloer van lamelparket. Deze vloeren hebben allemaal een ding gemeen. U bent namelijk bij alle 3 de houten vloeren verzekerd van een scherpe prijs. Wij kunnen consumenten een scherpe prijs aanbieden, omdat het produceren van de vloeren in ons beheer is. Er is dus geen tussenhandel nodig, waardoor wij minder kosten kwijt zijn. Doordat wij de vloeren zelf produceren kan dit ook voor u in het voordeel zijn. U kunt namelijk zelf uw eisen doorgeven en zo kunnen wij uw droomvloer produceren. Nadat wij een vloer voor u hebben gemaakt, komen wij deze vakkundig bij u op locatie installeren. Elke houten vloer heeft zijn eigen kenmerk. Op de ene houten vloer kan bijvoorbeeld vloerverwarming worden gelegd en op de andere niet. De keuze is enorm bij ons, daarom kunt u zich altijd laten adviseren bij ons.

Laminaat vloeren

Naast houten vloeren leggen wij ook laminaat vloeren. Dit is eigenlijk een goedkoper soort houten vloer. Dit betekent dat er dus ook kwaliteitsverschillen tussen deze 2 vloeren zitten. Als u toch voor laminaat vloeren wilt kiezen bieden wij 2 soorten laminaat aan. De budget laminaat vloer en een Duitse laminaat vloer. De Duitse variant is perfect als het gaat om kwaliteit. Hier betaalt u dan ook iets meer voor. De budget laminaat vloer is voldoende kwaliteit voor een lagere prijs.

PVC vloeren

Naast de 3 varianten houten vloeren hebben wij ook 3 varianten binnen PVC vloeren. Namelijk dunne PVC stroken, de PVC klik vloer en een PVC vloer op een drager van HDF. De laatste variant is ook de los leg PVC.