Huizenplan
Image default
Verbouwen

Schipper Ede: jouw specialist op het gebied van schuifpuien en kozijnen

Schipper Ede is een bedrijf dat zorgt voor de productie en plaatsing van schuifpuien, schuiframen en kozijnen. Bij Schipper Ede is het mogelijk om kozijnen op maat te bestellen voor ramen met een aparte vorm. Ook kunnen er schuifpuien worden besteld voor een doorlopende weg naar de veranda of overkapping. De producten van Schipper Ede kunnen gemaakt worden van aluminium en deze zijn erg onderhoudsvriendelijk.

Een schuifpui van Schipper Ede voor een licht en ruim huis

Een schuifpui laten installeren in een huis zorgt voor maximale lichtinval, waardoor het huis ruimer en lichter oogt. Een aluminium schuifpui van Schipper Ede kan worden besteld in verschillende kleuren en maten, voor een schuifpui die bij elk huis past. Tevens zijn de aluminium schuifpuien van Schipper Ede onderhoudsvrij door de poedercoating op het materiaal. De schuifpuien van Schipper Ede zijn duurzaam en kwalitatief uitstekend, waardoor de schuifpui er na meerdere jaren nog perfect uitziet. Een aluminium schuifpui is geheel naar wens te bestellen door de ruime keuze die Schipper Ede aanbiedt. Ook voor het monteren van de schuifpui staat Schipper Ede voor je klaar. De werknemers van Schipper Ede zorgen voor een vakkundige montage waarbij geen afval of rommel achterblijft. En het oude kozijn wordt gelijk meegenomen door Schipper Ede.

Ook voor schuiframen staat Schipper Ede voor de klant klaar

De schuiframen van Schipper Ede zijn onderhoudsvriendelijk en isolerend, waardoor ze tevens erg duurzaam zijn. Ook zorgen de schuiframen voor een maximale lichtinval die zorgt voor een ruimer ogende kamer. De ramen van Schipper Ede zijn samen te stellen uit verschillende kleuren en typen. Het is zelfs mogelijk om driedubbel glas toe te voegen aan de schuiframen, waardoor deze zorgen voor nog meer isolatie. Maar ook vouwwanden behoren tot een van de mogelijkheden die Schipper Ede aanbiedt. Deze vouwwanden, ook wel schuifdeuren of harmonicawanden genoemd, zorgen voor glas over de hele breedte van een muur en wordt er voor een prachtig uitzicht gezorgd. Ook ziet het huis er ruimer uit en krijgt het een chique look. De vouwwanden van Schipper Ede zijn ook helemaal te ontwerpen naar eigen wens en er zijn veel mogelijkheden en opties beschikbaar. Schipper Ede voor een schuifpui of raamkozijn staat dus voor de klant klaar.