Huizenplan
Image default
Verbouwen

Slimme oplossingen voor in huis

Slimme oplossingen voor in huis

Huizen worden steeds slimmer. Domotica is een hot topic. Het lijkt erop dat we elke dag horen dat er een nieuw apparaten beschikbaar komen die onze huizen veiliger, comfortabeler of gewoonweg cool maken. Of u nu automatisch de verlichting inschakelt, de deur achter u vergrendelt zonder een sleutel te gebruiken of zelfs de systemen van uw huis gebruikt terwijl u weg bent, het is verbazingwekkend wat domotica kan doen. Deze blogs volgen trends, updates en producten in de domotica en houden u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Je kunt zelfs een paar dingen leren over het implementeren van je eigen slimme apparaten en oplossingen voor thuis. Bekijk onze favoriete blogs voor huisautomatisering om de mogelijkheden van een slimmer huis te verkennen.

Beveiliging

 Een infrarood camera is een contactloos temperatuurmeetapparaat. Infraroodcamera’s detecteren de infraroodenergie die wordt geëmitteerd, doorgezonden of gereflecteerd door alle materialen – bij temperaturen boven het absolute nulpunt (0 ° Kelvin) – en zet de energiefactor om in een temperatuuraflezing of thermogram. Een thermogram is het thermische beeld dat wordt weergegeven door de camera van het object dat de infraroodenergie uitzendt, uitzendt of weerkaatst. Zo kun je indringers zelfs in het donker spotten.

Hou je huis warm

Tegenwoordig heb je vele oplossingen die je warm houden in de winter. Éen van deze oplossingen zijn de speciale radiatorknoppen. Via waterzijdig inregelen kun je zorgen dat je niet in de kou komt te zitten. Het zorgt dat de cv-ketel efficiënter verwarmt en de te verwarmen ruimtes gelijkmatig warm worden. Minder stookkosten en meer stookkosten dus. Met deze eenmalige investering bespaart u tot 20% op uw verwarmingskosten. 

https://www.feenstra.com/