Huizenplan
Image default
Woningaanbod

Makelaar in Arnhem; van Ons Makelaars

Uw droom wordt werkelijkheid 

Voor velen onder ons is het de grote droom, een eigen woning kopen. 
Waarschijnlijk heeft u er lang en goed over nagedacht, heeft u er misschien heel wat nachtjes van wakker gelegen en heeft u er ongetwijfeld hard voor gewerkt en gespaard, en dan is het eindelijk zover. 
Makelaar Arnhem helpt u graag bij het verwezenlijken van uw droom en gaat voor u op zoek naar de woning die perfect bij die droom aansluit. 

Op zoek naar de perfecte woning 

Van het eerste idee tot de finale aankoop willen wij u bijstaan in alle stappen die bij het aankopen van een woning in Arnhem komen kijken. 
Tijdens een eerste gesprek gaat de makelaar na wat u precies zoekt, wat uw budget is en of er speciale zaken zijn die u zeker wil of juist niet wil. Hierna kunnen wij op zoek gaan naar de woningen die het beste bij uw wensen aansluiten, zo houden wij rekening met de vraagprijs, met het soort woning dat u wenst en met de omgeving waarin u wenst te wonen. Zijn er woningen bij die uw interesse wekken, dan gaan wij over tot het maken van een afspraak tot bezichtiging waarbij wij u begeleiden en in alle openheid met u communiceren. Heeft u tijdens het bezoek vragen of opmerkingen, geef dit dan zeker door aan uw makelaar. 

U blijft steeds de uiteindelijke beslissingen nemen en uw mening telt voor ons. Aarzelt u dus zeker niet om aan te geven aan uw makelaar welke indruk de bezochte woningen op u maakten. Afhankelijk daarvan kan verder gegaan worden naar het zoeken van de geschikte woning of kunnen andere opties aangesproken worden. De aankoop van een woning is een grote stap en moet dus volledig volgens uw wensen en dromen verlopen. Wij nemen hier dan ook alle tijd voor. 

U hebt uw droomwoning gevonden en wilt de nieuwe eigenaar worden? Voor alle administratie en regelgeving die hierbij komt kijken, kunt u op ons rekenen. Wij zorgen ervoor dat alle wettelijke stappen doorlopen worden, regelen alle aktes die vereist zijn en zorgen dat alle formaliteiten vervuld zijn.  Makelaar Arnhem staat garant voor een vlotte en professionele dienstverlening door de beste makelaars in. 

Welkom bij van Ons Makelaars

Komt u gerust langs voor een eerste kennismaking en vrijblijvende informatie. Makelaar Arnhem overloopt graag samen met u de mogelijkheden. Samen vinden we ongetwijfeld de perfecte woning, u geeft ons uw idee en wij zorgen voor de uitwerking ervan.

Voor meer info : https://www.vanonsmakelaars.nl/