Huizenplan
Image default
Woning kopen

De juiste wenskaart voor het huwelijk

Trouwen? Save the date!

Van harte gefeliciteerd met de aankomende mooiste dag van je leven. Want trouwen is en blijft altijd heel bijzonder. Wel verstandig natuurlijk dat je de datum ruim van te voren aankondigt. Gelukkig zijn hier speciale wenskaarten voor beschikbaar! Met de super leuke save the date kaarten kun je familie en vrienden alvast op de hoogste stellen van de datum dat jullie gaan trouwen. Zo voorkom je teleurstellingen dat familie en kennissen iets al hebben gepland op die datum ( bijvoorbeeld een vakantie ). We bespreken graag andere tips en trends op het gebied van huwelijkskaartjes en bruiloften.

Altijd leuk om te geven zijn huwelijksbedankjes

Om van je bruiloft een blijvende herinnering te maken bij al je gasten is het natuurlijk erg leuk om op de dag een leuke attentie te geven. Dit kan van alles zijn. Snoepjes verpakt in een leuke verpakking, een kleinigheidje in de vorm van een beeldje met jullie namen erop of een fotolijstje. Een mooie toevoeging is dat de attentie wel verpakt zit in een luxe mooie huwelijksbedankje zoals een vierkant doosje of cadeauverpakking met een strikje.

Tafelversiering met naambordjes en menukaarten

Een andere mooie toevoeging voor de bruiloft is de tafelversiering met een naambordje en menukaart. Stel dat je meergangen diner gaat voorschotelen aan je gasten, is het wel handig dat gasten weten wat ze te eten krijgen. Denk aan speciale dieet wensen , glutenvrij dieet of mensen die veganistisch / vegetarisch eten wensen. Zo kunnen ze zelf aangeven wat ze graag willen eten. Dat voorkomt ergernis en teleurstelling. En verwacht je veel mensen? Dan bieden tafelnaambordjes te uitkomst, zo kun je familie, vrienden en kennissen netjes groeperen zoals jij dat graag wenst te hebben.

Kaartcollectie.nl – dé online shop voor de mooiste trouwkaarten

Voor de juiste kaartjes en benodigdheden voor , tijdens en na je bruiloft kun je altijd terecht bij Kaartcollectie.nl. Dankzij een eigen drukkerij kunnen wij bijzondere drukwerk leveren binnen een korte tijd. Met decennia ervaring op het gebied van geboortekaartjes, huwelijkskaarten, jubileumkaarten en rouwkaarten. We zorgen altijd voor een persoonlijk ’touch’ en advies voor al onze drukwerk. Wist je dat je bij Kaartcollectie.nl ook reliëf en preegdrukwerk kunt bestellen voor een geboorte, overlijden of huwelijk? En mooie bijpassende sluitzegels voor op de envelop? Dat maakt je wenskaart altijd nét wat meer bijzonder. Standaard profiteer je van gratis verzending in Nederland ( we verzenden ook naar Belgïë ) en luxe bijpassende enveloppen. Tot gauw bij Kaartcollectie.nl!

Voor meer info : https://www.kaartcollectie.nl