Huizenplan
Image default
Woningaanbod

Voegen verkoopplattegronden echt iets toe?

Veel vastgoed makelaars maken gebruik van verschillende technieken, waaronder verkoopplattegronden. Maar wat kunnen ze betekenen binnen jouw project?

 

Verkoopplattegronden worden voornamelijk gebruikt bij nieuwbouwprojecten en vastgoedobjecten. De plattegronden zorgen ervoor dat de doelgroep een goede inschatting kan maken van de ruimten en een optimale benutting hiervan. Vaak maken ze deel uit van de verkoopdocumentatie van het pand of de panden.

 

Waarom zullen deze plattegronden je doelgroep aanspreken?

De plattegronden worden met behulp van een stylist ontworpen en aangepast op de smaak van je doelgroep. Zo kun je sfeer aanbrengen op een normaal gesproken ‘saaie’ plattegrond. Daarnaast wordt het voor je doelgroep veel gemakkelijk om te kijken naar mogelijkheden van het aangeboden vastgoed. Veel mensen vinden het moeilijk om inschattingen te maken op basis van een paar maten op een plattegrond. Bij een verkoopplattegrond worden er echter al meubels ingetekend waardoor het veel gemakkelijker wordt om een ‘beeld’ te vormen.

 

Waar kun je de verkoopplattegronden voor gebruiken?

Je kunt denken aan verschillende manieren van presentatie. Denk bijvoorbeeld aan de verkoopbrochure, de website, banners en reclamemateriaal.

 

Voor welke doelgroep zijn deze plattegronden interessant?

Vooral makelaars en architecten maken veelvuldig gebruik van verkoopplattegronden. Dit omdat het voor hun doelgroep als zeer aantrekkelijk wordt beschouwd. Het voegt echt iets toe en helpt mensen om keuzes te maken.

 

Blaised is ontstaan vanuit een groeiende passie voor beeld en architectuur. Wij beschikken over uitgebreide bouwkundige kennis en kunnen hierdoor al werken vanaf schets of foto’s. Het lezen van uw tekening of ontwerp is onze tweede natuur. Dit gegeven en het feit dat wij ons werk met veel liefde doen, zorgt ervoor dat wij u met veel plezier van dienst zijn. Blaised realiseert onder andere 3D impressies, 3D modellen, maquettes, interieur en exterieur impressies, verkoopbrochures, websites en fotografie van uw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Voor meer info : https://www.blaised.nl/