Huizenplan
Image default
Woningen

Bel Slotenmaker Delft voor problemen aan sloten of deuren

Om er zeker van te zijn dat je huis inbraakproof is en dat je zelf altijd veilig in huis kan zijn is het belangrijk dat je dit laat controleren. Slotenmaker Delft is een slotenmaker die werk levert in de omgeving Delft, Den Haag en Rotterdam. Je kan er voor veel verschillende onderdelen terecht die te maken hebben met deuren, sloten, sleutels en veiligheid. Woon je in Delft? Dan kunnen ze zelfs binnen 25 minuten bij jou op de stoep staan. 

Buitengesloten? 

Heb je per ongeluk de deur dicht laten vallen met de sleutels aan de binnenkant in het slot of binnen op tafel laten liggen? Dat is natuurlijk ontzettend vervelend en zeker als je het huis snel moet verlaten. Woon je in Delft? Dan kan Slotenmaker Exacto binnen 25 minuten bij je op de stoep staan en je weer snel naar binnen laten. 

Wanneer schakel je een slotenmaker in?

Een slotenmaker houd zich natuurlijk bezig met het vervangen, vernieuwen, repareren of controleren van sloten en deuren. Er zijn ook nog andere diensten waarvoor je een slotenmaker in kan schakelen. Denk bijvoorbeeld aan het openmaken van een auto deur, Het plaatsen van beveiligingsapparatuur, het maken van nieuwe sleutels, Het maken van deuren. 

Verouderde sloten of deuren

Wanneer je een huis koopt of je woont in een huis die al tientallen jaren oud is, is het belangrijk dat je goed nagaat of alle sloten en deuren nog goed werken. Wanneer een deur of slot namelijk te oud is kan deze niet meer veilig genoeg zijn. Voor inbrekers is het dan te makkelijk om binnen te komen. Oudere sloten zijn makkelijker te breken en deurposten kunnen zo verrot zijn dat deze makkelijk kapot te maken zijn. Laat dus altijd je huis controleren of alle sloten controleren wanneer je in een ouder huis woont of komt te wonen.