Huizenplan
Image default
Woonkamer

Sneakers verven met leerverf

Lederen oppervlaktes verven is altijd een klus waar wat tijd en aandacht in gaat zitten. Echter, als je het oppervlak op de juiste manier bewerkt en de goede stappen volgt om het leer te bewerken, hoef je je voor een hele lange tijd geen zorgen meer te maken over de stof. Voorbehandeling en nabehandeling zijn hiervoor essentieel en bepalen daarom voor hoe lang jij kan genieten van je nieuw geverfde lederen objecten.

Ben jij van plan om je lederen sneakers weer een nieuw kleurtje te geven? Angelus leerverf van de Leerverfshop is hiervoor ideaal. Wegens het ruime assortiment van de Leerverfshop kun je veel verschillende kleuren angelus leerverf kopen. Het fijne aan deze leerverf is dat je de kleuren kan mengen, net als schildersverf, zodat jij tot de perfecte kleur kan komen voor jouw sneakers. Heb je een mooie kleur gevonden? Dan heeft de Leerverfshop speciaal voor jou een middeltje, waarmee je de fabriekslak van de schoen gemakkelijk kan verwijderen. De meeste schoenen die je koopt, hebben een laag fabriekslak. Helaas zorgt deze lak ervoor dat de leerverf niet goed bindt aan de schoen, waardoor je binnen de kortste keren je schoenen weer opnieuw moet verven als je deze laag niet verwijdert. Gelukkig heeft de Leerverfshop een preparer, zoals aceton, waardoor dit dus eenvoudig geschiedt.

Heb jij je schoenen zorgvuldig met aceton bewerkt en vervolgens in allerlei mooie kleuren geverfd? Dan is het tijd voor de nabehandeling. Deze nabehandeling is essentieel voor lang behoud van de kleur en kwaliteit van de sneakers. Ook heeft de finisher effect op de glans van de schoen. Door een finisher aan te brengen, die je kunt vergelijken met een soort topcoat, blijven de schoenen langer mooi en kun jij optimaal genieten van het eindresultaat. Heb je nog vragen over schoenen verven? Leerverfshop staat voor je klaar!

Voor meer info : https://www.leerverfshop.nl/