Huizenplan
Image default
Zakelijk

MAIN Energie: jouw energiepartner

Energieverbruik is binnen veel bedrijven en huizen een groot aandachtspunt. Energierekeningen zijn torenhoog en niet iedereen weet waar er op bespaard kan worden. De energie die je thuis of op kantoor ontvangt, komt van een energieleverancier. Maar voor informatie over waar deze energie binnen jouw omgeving naartoe gaat en hoe je hierop kan besparen, hoef je bij de leverancier vaak niet aan te kloppen.

 

Een energiepartner inschakelen, is daarom enorm belangrijk. Deze helpt jou met het inzicht tonen in het energieverbruik en kan je advies geven over dingen waar je op kan besparen. Maar het kan aardig wat moeite kosten om een geschikte energiepartner te vinden. Wat nou als jouw energieleverancier een leverancier en partner in één was?

 

Dat is precies wat MAIN Energie is. Naast het aanleveren van energie, zorgt deze onderneming er ook voor dat jij met de juiste kennis en hulpmiddelen uitgerust wordt om zoveel mogelijk te kunnen besparen!

Waar kan MAIN Energie je allemaal mee helpen?

Wat zijn precies de diensten van MAIN Energie? Allereerst levert het bedrijf dus energie aan binnen bedrijven. Maar daarnaast zijn de medewerkers van de onderneming een echte kennisbank. Je wordt volledig ingelicht over de wetgeving met betrekking tot energie en de energielabels. Zo ben jij compleet up-to-date en kan je hier rekening mee houden. 

 

Daarnaast kan MAIN je inzicht tonen in jouw energieverbruik, iets waar je normaal gesproken een aparte energiepartner voor moet inschakelen. Het verbruik van jouw bedrijf wordt op meerdere gebieden aangetoond. Zie je dat je op bepaalde gebieden veel energie verbruikt? Dan kan MAIN je helpen met energiemanagement zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

 

Om dit inzicht te verkrijgen, laat je een energiescan uitvoeren. Bij een doorsnee energieleverancier, moet je ook hiervoor een onafhankelijk bedrijf inschakelen. Maar MAIN Energie doet dit allemaal zelf. 

Support 

MAIN Energie biedt dus veel support op het gebied van energieverbruik. Het bedrijf zorgt ervoor dat jouw onderneming er zo goed mogelijk vanaf komt en dat je niet onverwachts met absurd hoge rekeningen te maken krijgt. Heb je vragen? Dan kun je deze altijd stellen aan de medewerkers!