Huizenplan
Image default
Badkamer en toilet

How to: hoe beveiligt u uw schuifpui

Een glazen schuifpui wordt met name gebruikt in huizen waar eigenaren mooie elementen van buiten (zoals hun tuin) binnenshuis willen brengen. Belangrijk bij een schuifpui is dat het een glazen raam bevat, gemakkelijk open glijdt zonder te veel kracht te zetten, zodat de woonruimte goed doorgelucht kan worden en natuurlijk licht naar binnen brengt. In termen van constructie is de schuifdeur meestal een enkele unit met dubbele paneelsecties waarin een vaste en open toegang is.

Elke deur maakt gebruik van een beveiligingssysteem dat de deur vergrendelt en indringers buiten houdt. De glazen schuifdeuren zijn niet anders. Er zijn verschillende sloten die kunnen worden gebruikt met de schuifdeuren om te zorgen voor voldoende veiligheid terwijl de esthetiek van het ontwerp behouden blijft.

Waarom worden schuifpui sloten altijd aangeraden?
Schuifdeuren zijn gemaakt voor veel natuurlijk licht in uw huis. Dit is fijn voor thuis, maar soms is dit ook een doelwit voor inbrekers. Waarom moet je je schuifdeur beveiligen? Dit is de reden. Schuifdeuren zijn gemakkelijk te “kiezen”; Als je geen goede doorschuifbeveiliging hebt, kan elke inbreker gemakkelijk meegaan met de schuifdeuren van de fabrikant. Daarom moet je een gecertificeerde slotenmaker hebben. Lock Secure helpt je bij het installeren van slangen van goede kwaliteit door sluizen. Schuifdeuren bevinden zich meestal achter het huis; De meeste toegangspunten achter de woning worden hiertegen beschermd. Het hebben van een hoogwaardige schuifdeurvergrendeling zorgt ervoor dat u via de schuifdeuren toegang hebt tot uw persoonlijke vermogen.

Beste schuifpui sloten voor uw huis
Wanneer u een schuifdeurvergrendeling van goede kwaliteit installeert, bent u ervan verzekerd dat uw huis beveiligd zal zijn tegen onnodige toegang. Dit zorgt er ook voor dat u zonder toezicht bent.

Beveiligingsbalken
Dit zijn sterke metalen cilinders die aan één kant van het schuifframe kunnen worden bevestigd en het andere uiteinde kan worden ingetrokken in één kant wanneer deze open is. Om het te vergrendelen, zal de ingebouwde beugel voorkomen dat deze op zijn plaats vouwt. Ze zijn meestal gemaakt van staal, hout of sterk vinyl. Beveiligingsbalken zijn erg eenvoudig en betrouwbaar. U kunt ook uw slotenmaker in Rotterdam laten adviseren over een goed merk voor u. Wanneer een beveiligingsbalk wordt geïnstalleerd, moet u ervoor zorgen dat deze niet te kort is.

Een van de aanbevolen beveiligingsbalken is de Master Lock 265DCCCSEN Dual-Function beveiligingsbalk. Dit is erg populair omdat het op de meeste schuifdeuren en buitendeuren past. Het kan helpen om de veiligheid van uw deuren te vergroten en het is gemaakt van duurzaam, 20-graden staal met hoge dichtheid.

Dubbele boutvergrendelingen
Een van de beste schuifdeursloten is de dubbele grendelsluiting. Het is een van de twee stukken, de eerste is aan het frame bevestigd en de andere is op de schuifdeur zelf geplaatst. Wanneer de schuifdeur is gesloten, komen de stukken bij elkaar en kunt u de verstevigde metalen bouten in het deurframe schuiven om uw deuren te beschermen. Dit is een verbeterde versie van het traditionele schuifdeurslot en is erg moeilijk te verslaan zonder de deur te beschadigen en de buren te verbreken.

Schuifpui sensoren
Schuifpui sensoren is een elektronische oplossing voor het handmatige schuifdeurslot. Ze worden ten zeerste aanbevolen wanneer u een beveiligingssurveillantepakket voor uw huis bestelt. Een doorschuifbare sensor kan bij activering een waarschuwing activeren wanneer de deur zonder toestemming wordt betreden, zodat de overvallers worden afgeschrikt voordat ze toegang kunnen krijgen tot uw eigendom. De voordelen van doorschuifbare sensoren zijn dat u automatisch kunt worden ingeschakeld als u vergeet om de handmatige schuif door vergrendelingen te vergrendelen, u kunt uw huis nog steeds beveiligen tegen ongeautoriseerde toegang. U moet ook opmerken dat dit kan helpen voorkomen dat schuifdeuren open blijven staan. Dit is een van de meest voorkomende problemen bij het gebruik van schuifdeuren waar ze per ongeluk open zijn gelaten. Een schuifdeursensor maakt een geluidssignaal of herhaalde pieptonen die u waarschuwen dat de schuifdeur open is gelaten en u deze vervolgens veilig kunt bewaren.

Mocht uw schuifdeuren alsnog zijn geforceerd ondanks deze preventietips, dan helpt Lock Secure u graag bij uw schuifpui reparatie. Reparatie aan uw schuifpui gebeurt altijd schadevrij, waardoor u weer snel kost genieten van uw pui, zonder onnodige kosten.

Voor meer info : http://www.locksecure.nl/schuifpuien/schuifpui-reparatie