Huizenplan
Image default
Badkamer

Aparici ECO Smart elektrische boiler

Zuinig water opwarmen met de Aparici ECO Smart elektrische boiler.

De Aparici ECO Smart is een van de zuinigste elektrische boilers in zijn klasse. Voorzien van een energie label B en leverbaar in 75 en 100 liter. Let wel. Dit zijn echt 75 en 100 liter en niet zoals bij zoveel andere fabrikanten een lager getal wat deze boiler nog bijzionderder maakt.

De Aparici ECO smart heeft een glasgecoate titanium emaille binnenketel wat een langdurige levensduur garandeert. Het boilervat is voorzien van een verwarmingselement met 2 spiralen. Men kan kiezen uit 1000 of 2000Watt of de boiler zelf zijn werk laten doen in de ECO stand.

De ECO stand is een controller die gedurende een week het verbruik meet en aan de hand van een speciaal gemaakt algoritme zelf kan bepalen wanneer de boiler moet opwarmen en wanneer dit niet hoeft. Zo hoeft de boiler dan niet de gehele dag het water op bijvoorbeeld 65 graden te houden als men toch pas om vijf uur thuis komt. De elektrische boiler zorgt er dan zelf voor dat het water tijdig is opgewarmt.

Een magnesium anode is gemonteerd om de ketel te besparen van alle ellende die in het water zit. Deze offert zichzelf op en beschermd de ketel van de elektrische boiler. 

In de doos zit een KIWA gekeurde inlaatcombinatie, een montagebeugel voor het ophangen en de montageschroeven die nodig zijn om de beugel aan de muur te monteren.

Tevens is het mogelijk de Aparici ECO smart zowel horizontaal als verticaal te monteren. Let er dan wel op dan de blauwe kant altijd onderaan gemonteerd wordt.

Daarom een Aparici

  • Energielabel B
  • Kan horizontaal en Verticaal gemonteerd
  • Gratis Kiwa inlaatcombinatie
  • SMART boiler

Wilt u meer weten over de Aparici ECO Smart boiler? Kijk eens op de website van ElektrischeBoiler.EU

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/

Gerelateerde artikelen

Bedtafel kopen?

Keuco badkameraccessoires

Radiatoren leveren is ons vak