Huizenplan
Image default
Bedrijven

Een zorgeloze kantoorverhuizing met Oostlandverhuizingen

Kantoorverhuizingen zijn niet zomaar verhuizingen. Er komt al ontzettend veel kijken bij een normale verhuizing van een nieuw huis, laat staan die van een kantoor. Zoveel kwetsbare spullen en belangrijke gegevens die nimmer verloren mogen gaan. Zo’n zakelijke verhuizing heeft niet alleen veel impact op het bedrijf, maar ook op de mensen. Het is dan ook zeer urgent dat al deze spullen met uiterste zorg worden vervoerd van A naar B. Op deze manier kun je uitkijken naar het intrekken van een nieuw pand en met een gerust hart de toekomst ingaan. Het erkende verhuisbedrijf specialiseert zich ook in particuliere verhuizingen en zijn van alle markten thuis.

Voorbereiding

Waar moet je rekening houden als je te maken hebt met een kantoorverhuizing? Het aloude spreekwoord leert ons dat voorbereiding het halve werk is. Daarom moet je eerst – op tijd, maar dat spreekt uiteraard voor zich en is weliswaar overbodig te vermelden – een vakbekwame verhuizer inschakelen die kennis van zaken heeft en je precies kan helpen met de kantoorverhuizing. Dit vormt al een stevig fundament en een goede basis, want het is best spannend om het hele kantoor te gaan verhuizen.

Punten van aandacht bij een kantoorverhuizing

Er dient ook rekening worden gehouden met zaken die tegen kunnen zitten, want er zitten altijd dingen tegen waar je soms niets aan kunt doen, maar vaak ook wel. In de opgestelde en tevens realistische planning moeten deze aspecten niet vergeten worden om ingecalculeerd te worden. Er kan dan op ieder punt ingespeeld wordt en zo komt niemand voor onverwachte verrassingen te staan. 

Oostlandverhuizingen werkt volgens een strakke planning, zodat je onderneming zo min mogelijk stilstaat en, zo goed als dat kan, de belangrijkste werkzaamheden gewoon door kunnen blijven gaan. Er is dus een minimale verstoring van het werkproces. Nadat de medewerkers uitgebreid zijn geïnformeerd over de kantoorverhuizing, zal de verhuizing in gang worden gezet. Verhuismiddelen die worden gebruikt zijn onder andere rolcontainers, traplopers en PC-containers. Middels een coderingssysteem zullen de spullen die in het kantoor staan veilig naar het nieuwe pand worden overgeplaatst. Op deze manier zal de verhuizing soepel verlopen.

Gerelateerde artikelen

Last van naaktslakken?

Huis verkopen aan een makelaar is tegenwoordig erg populair

Elektrische hijstakel: hoe werkt dat?