Huizenplan
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waaijenberg, het verhuisbedrijf in Ede maakt verhuizen gemakkelijk

Van de klanten ontvangt het verhuisbedrijf in Ede; Waaijenberg een behoorlijk hoog cijfer, namelijk een 8,9. Ga jij de samenwerking aan en profiteer jij ook  van de voordelen die dit verhuisbedrijf je allemaal te bieden heeft? Wanneer je gaat verhuizen weet je dat er veel op je pad komt en dat je veel moet regelen. Dat begint bij het opzeggen van de huur of het verkopen van het huis, tot het inpakken van al je spullen, het opzeggen van andere vaste lasten en het aanschaffen van nieuwe spullen. Je bent er maar druk mee, maar de uiteindelijke grote actie moet nog komen. Het verhuizen. Je kunt ervoor kiezen om zelf een aanhangwagen of een busje te huren en zelf de verhuizing helemaal te doen, maar dit kost veel tijd en energie en je bent geheid langer bezig dan de verhuizers van het verhuisbedrijf in Ede.

Waaijenberg groep

Het verhuisbedrijf in Ede heeft al vele jaren aan ervaring met het uitvoeren van verhuizingen en weet daarom goed hoe dit moet worden aangepakt. Bij iedereen is het natuurlijk net weer even wat anders. De ene wil graag dat er geholpen wordt met het inpakken van alle spullen, de ander doet dit liever zelf, maar wil wel dat de verhuizers helpen met het uit elkaar halen van bedden, kasten, tafels et cetera. Je geeft van tevoren aan van welke diensten je allemaal gebruik wil gaan maken. dit zal vervolgens allemaal meegenomen worden in de offerte en wanneer je hier akkoord op geeft wordt er een datum geprikt en zal de verhuizing plaatsvinden. 

Nationaal of internationaal verhuizen

Ook wanneer je niet in Nederland gaat verhuizen kan je dit verhuisbedrijf in Ede inschakelen. Zij kunnen je namelijk ook helpen wanner je internationaal wil gaan verhuizen. Je moet ervan uitgaan dat de verhuizing dan wat langer de tijd  in beslag neemt, maar dit wordt allemaal meegerekend in de offerte. Het is afhankelijk van de plaats van bestemming wat de prijs wordt van de totale verhuizing, omdat iedere bestemming een andere reistijd heeft. Laat je informeren door de verhuizers wanneer je hier nog extra vragen over hebt, naast de informatie op de website  van het verhuisbedrijf in Ede.