Huizenplan
Image default
Bedrijven

Slotenmakers hebben het voor het zeggen in Amsterdam

Slotenmakers hebben het voor het zeggen in Amsterdam

 

Image Source: FreeImages

 

Laat je deur niet open.

U komt misschien in de verleiding om uw voordeur open te laten terwijl u aan het werk bent of overdag boodschappen doet. Overdag boodschappen doen is prima, maar uw deur ’s nachts niet op slot laten is een slecht idee. Als een vreemdeling ziet dat u uw deur niet op slot doet, is de kans groot dat hij inbreekt. En als ze zien dat u uw deur ’s nachts niet op slot doet, zullen ze waarschijnlijk bij u inbreken. Uit een recente studie blijkt zelfs dat inbrekers slechts 3% succes hebben wanneer ze proberen in te breken in huizen die niet beveiligd zijn. Bijgevolg is het gewoon het risico niet waard.

 

Sluit alle deuren ’s nachts.

Als u thuis bent, is het belangrijk dat al uw deuren ’s nachts gesloten zijn. Zo voorkomt u dat inbrekers zomaar uw huis binnenlopen. U wilt echter niet al uw deuren tegelijk sluiten. Sluit in plaats daarvan één deur van elke kamer tegelijk. Als een vreemdeling u een deur ziet sluiten, is de kans veel kleiner dat hij die kamer binnenloopt. Als ze je echter een deur van een kamer zien sluiten, is de kans veel groter dat ze de volgende kamer binnenlopen. Deze methode van langzaam deuren sluiten zal u in staat stellen alle deuren te sluiten voordat u in slaap valt.

 

Installeer een stevig deurslot

Als je in een deel van Amsterdam woont waar inbrekers veel voorkomen, moet je serieus overwegen om een stevig deurslot te installeren. Dergelijke sloten hebben een ingebouwde sensor die kan detecteren of er een vreemdeling achter zit. Daardoor gaan ze automatisch op slot en kunnen ze alleen met een sleutel worden geopend. Deze sloten zijn uiterst stevig en bieden een hoge mate van veiligheid. In feite zijn ze bijzonder effectief in gebieden waar inbrekers veel voorkomen.

 

Installeer een alarmsysteem

Als u geen stevig deurslot wilt installeren, kunt u overwegen een alarmsysteem te installeren. Deze kunnen zowel draadloos als bedraad zijn en zijn een geweldige manier om uw huis te beschermen. Als een vreemdeling ziet dat u een alarm installeert, gaat hij er natuurlijk van uit dat dit bedoeld is om uw huis te beschermen. Daarom zullen ze veel minder snel proberen in te breken. De meeste alarmsystemen worden geleverd met gratis installatie. Als u ze echter niet zelf wilt installeren, kunt u een professional inhuren die specialiseerd is als slotenmaker voor en in Amsterdam.

 

Blijf op de hoogte van lokaal nieuws

Het kan moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van het lokale nieuws terwijl u druk aan het werk bent. Toch is het belangrijk dat u dat doet. Door het nieuws in uw omgeving te volgen, kunt u meer te weten komen over recente inbraken en inbrekers in uw omgeving. U moet ook de lokale kranten en online nieuwsbronnen in de gaten houden. Deze verhalen bevatten vaak aanwijzingen die u kunnen helpen uw huis te beschermen tegen inbrekers.

 

Gebruik een voorwerp om inbrekers de toegang te beletten

Als u uw huis verder wilt beschermen tegen inbrekers, kunt u een object gebruiken om te voorkomen dat ze binnenkomen. U kunt dit doen door grote voorwerpen voor uw deuren te stapelen. Zo voorkomt u dat inbrekers er gewoon doorheen lopen. U kunt ook voorwerpen voor uw deuren plaatsen die te zwaar zijn voor inbrekers om weg te dragen. U kunt bijvoorbeeld grote stenen voor uw deuren leggen. Dit is vooral effectief als u in een inbraakgevoelig gebied woont.

 

Conclusie

Inbrekers zijn opportunistisch en breken in zolang ze denken dat ze er met iets vandoor kunnen gaan. Gelukkig zijn er een aantal manieren waarop u uw huis kunt beschermen. Ten eerste moet u ervoor zorgen dat uw huis goed verlicht is en dat er geen dode hoeken zijn. Vervolgens moet u ’s nachts alle deuren op slot doen en een degelijk deurslot installeren. Ten slotte kunt u een object gebruiken om inbrekers de toegang te beletten en op de hoogte blijven van het lokale nieuws.

https://azuca.nl/de-complete-gids-voor-het-ontgrendelen-van-uw-sloten-met-een-verloren-sleutel/