Huizenplan
Image default
Bedrijven

Vier simpele tips voor goedkoop en mooier wonen

De trends wisselen zich ook in de meubelindustrie in een rap tempo af. Dan is het soms best lastig om het er toch nog leuk uit te hebben zien, terwijl de portemonnee niet zo vol is. Gelukkig zijn er een heleboel manieren om het toch mooi en gezellig te maken met weinig budget.

Tip 1 Stoelhoezen

Is het stof van de stoelen of de fauteuils niet meer goed schoon te krijgen en versleten? Dat doet natuurlijk wel afbreuk aan het geheel en geeft het interieur meteen een wat goedkope uitstraling. Nieuwe stoelen zijn best prijzig en dus niet voor iedereen altijd betaalbaar. Gelukkig zijn er tegenwoordig hele betaalbare stoelhoezen. Met die stoelhoezen ziet het er meteen weer een stuk mooier uit.

Tip 2 Accessoires

Het geheim van een interieur dat niet te veel geld kost? Dat zit hem in het voordenken. Kies voor een neutrale basis: witte muren, egale vloer en vrij tijdloze meubels en gordijnen. Wil je meegaan met de tijd dan kun je snel met goedkope accessoires een geheel andere sfeer creëren.

Tip 3 Minimalisme

Hoe meer spullen je hebt, hoe meer je moet onderhouden. Ook dit kost geld. Bovendien kost het ook tijd, want alles wat je hebt wil je wellicht ook zoveel mogelijk schoon en heel houden. Met minder spullen kun je ook bewuster kopen. Kijk ook eens op marktplaats als je iets wilt. Je zult verstelt staan hoeveel spullen er voor goede en betaalbare prijzen nog zo goed als nieuw worden verkocht.

Tip 4 Schoon, heel en opgeruimd

Wat sommige mensen vroeger al meekregen met kleding, dat geldt ook voor het interieur. Oude kleding is niet erg, als het maar schoon en heel is. Bij een interieur kun je daar nog iets aan toevoegen: het moet ook opgeruimd zijn. Je zult zien dat het er meteen anders uit ziet.

https://review-pagina.nl/