Huizenplan
Image default
Bedrijven

Waarom een airco op kantoor onmisbaar is

In steeds meer kantoorpanden wordt gebruik gemaakt van een airco. Werken in een ruimte waar de temperatuur zelf kan worden geregeld is natuurlijk veel fijner dan wanneer het erg koud of juist warm is. Hoog tijd dus om een koeltechniek bedrijf in te schakelen om een airconditioning te laten installeren. Zo kunnen zowel jouw medewerkers als jij als werkgever lekker productief aan het werk! 

Prettige werkplek

Als werkgever is het natuurlijk belangrijk dat jouw personeel kan werken onder goede omstandigheden. Niet alleen tijdens de koude wintermaanden, maar ook als de temperaturen weer hoog oplopen. Met temperaturen van boven de 25 graden Celcius bijvoorbeeld is een airco niet mis. Moderne airco’s kunnen tegenwoordig zowel koelen als verwarmen, dus jij kunt heerlijk werken terwijl het buiten erg koud of warm is. De werknemerstevredenheid leidt op deze manier dus tot betere prestaties op de werkvloer.

Minder energieverbruik

Doordat airco’s werken op elektriciteit zal je gasrekening ook nog eens dalen! Heb je zonnepanelen, dan voorzie je in je eigen energie en kost het weinig om te zorgen dat je kantoor de perfecte werktemperatuur heeft. Je kunt het beste een vaste airconditioner (split unit) aanschaffen. Het stroomverbruik van deze airco is veel minder dan bij een mobiele airco én verkoelt op warme dagen een heel stuk beter. Het is de investering dubbel en dwars waard!

Gemakkelijk te installeren

Een groot voordeel aan airconditioning is dat het gemakkelijk kan worden ingebouwd op kantoor. Het kan zo ingebouwd worden dat het eigenlijk niet opvalt dat je airco op kantoor hebt. Een betere klimaatbeheersing is een fijn iets dat eigenlijk alleen jij aan je personeel kunt geven. En dat is met die wisselende temperaturen in Nederland geen overbodige luxe! Het installeren van een airco kun je het beste laten doen door een koeltechniek bedrijf. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe airco installatie op de juiste manier wordt geïnstalleerd. 

Betere arbeidsproductiviteit 

Wil je een gezonde werkplek creëren voor je personeel? Kies dan voor airconditioning. Werknemers zijn immers het belangrijkste productiemiddel van een bedrijf. Je zult zelf ook bemerken hoe fijn en prettig het is om in een aangename temperatuur te werken. Het is juist alleen maar goed voor de concentratie en arbeidsproductiviteit. Dus het is zeker aan te raden hier gebruik van te maken, ook bij jou op kantoor. Een goede airco houdt het klimaat in de werkomgeving dus niet alleen aangenaam, maar ook gezond doordat het de lucht filtert. Geen vervelende klachten meer bij het personeel, maar optimale werkomstandigheden voor optimale prestaties.