Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Een opslagruimte in Rotterdam nodig?

Centraal gelegen garage huren in Rotterdam, vriendelijk geprijsd. Ruime en goedkope garagebox huren in Rotterdam centrum. Je bent er vast wel mee bekend! Advertenties over garages en garageboxen te huur om je spullen droog en veilig in op te slaan. Maar is een garagebox in Rotterdam wel de beste plek om tijdelijk jouw geliefde meubels en andere spulletjes in op te slaan? Of is er wellicht een veel slimmere en uiteindelijk goedkopere optie? Lees maar even mee in dit blog en ik geef je enkele punten op opslaggebied om rekening mee te houden. 

Een garagebox huren in Rotterdam, goed idee?

Erg handig, zo’n garagebox in Rotterdam huren. Je hebt de beschikking over je eigen privé opslagruimte om al je spullen efficiënt en eenvoudig te stallen. En dat ook nog eens voor een hele vriendelijke prijs.

Wees wel altijd kritisch, want niet elke opslagruimte is even geschikt voor je dierbare spullen. Is het wel een goede plek om jouw dierbare spullen veilig en droog te stallen? Druppelt er niet beetje bij beetje een plas hemelwater langs het dak naar binnen? Of is opstijgend vocht of condens misschien meer aan de orde? Garageboxen zijn zelden tot nooit goed geïsoleerd en daardoor zorgen temperatuurverschillen in de gehuurde ruimte voor schimmel en vochtplekken in jouw spullen. Je huurt natuurlijk geen stallingsruimte om uiteindelijk je spullen alsnog weg te kunnen gooien. 

Kies voor een beveiligde opslag in Rotterdam

Veiligheid speelt natuurlijk ook een grote rol bij het opslaan van goederen. Je betaalt immers geen geld om je spullen veilig op te slaan als deze spullen helemaal geen waarde voor je zou hebben. Dan zou je ze natuurlijk beter naar de stort kunnen brengen. Inbraakbestendigheid van de garagebox is dus een belangrijk punt en daarmee bijvoorbeeld ook de ligging. Staat de garagebox een beetje afgelegen of verstopt achter andere gebouwen? Heeft er niemand zicht op en kunnen bepaalde lieden ongestoord hun gang gaan wanneer je vertrekt bij jouw veilig geachte opslagruimte? Of heeft men juist wel veel zicht op jouw garagebox en tonen bepaalde lieden een ongezonde interesse in jouw inboedel? Het zijn allemaal punten om rekening mee te houden. 

Opslag van Jac den Hollander: wel zo veilig!

Een veiligere alternatief is wellicht de beveiligde opslag in Rotterdam van Jac Den Hollander verhuizingen. Zij beschikken over maar liefst 16.000m3 beveiligde en geconditioneerde inboedelopslag in Rotterdam. Een opslagruimte met een constante temperatuur en luchtvochtigheid waar jouw spullen onder bewaking veilig staan gestald. Tevens kunnen zij eventueel jouw spullen halen en weer retour brengen en mag jezelf uiteraard altijd bij je spullen komen wanneer dat nodig is!

Voor meer info : https://jacdenhollander.nl/opslag/