Huizenplan
Image default
Verwarming

Is de elektrische cv ketel de oplossing als er geen gas meer is ?

Is de elektrische cv de oplossing voor ons gas probleem ?

De elektrische cv ketel zou inderdaad wel eens de oplossing kunnen zijn. Het is zeker een perfect alternatief voor de traditionele gas centrale verwarmings ketel die duur is in aanschaf en veel onderhoudt nodig heeft. Daarnaast zou het andere alternatief, De warmtepomp, veel herrie maken en eigenlijk alleen het voorspelde rendement geven in de zomer wanneer er eigenlijk weinig verwarming nodig is. Bovendien neemt deze veel ruimte in beslag.

De elektrische cv installatie is eenvoudig te monteren. Zo kunt u uw bestaande cv installatie behouden. Het is dus niet nodig nieuwe radiatoren en vloerverwarming aan te schaffen. Dat scheelt al weer een stuk in de aanschafkosten. U kunt als het ware zo de oude gasketel verwijderen en de nieuwe elektrische cv ketel daarvoor in de plaats hangen. Uiteraard vervalt het gasgedeelte en heeft u dus geen kans meer op rookgas vergiftiging. Ook is een rookgaskanaal niet meer nodig waardoor hij ineens ook in andere ruimtes dan wij gewent zijn geplaats kan worden.

Ook heeft een elektrische cv ketel een hoog rendement van wel 98% en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Er is geen waakvlam wat snel voor slijtage zorgt in de traditionele gasketel.

Ook is het mogelijk alle slimme thermostaten er op aan te sluiten zolang ze maar de mogelijkheid hebben te schakelen met een aan-uit contact. Binnekort zal ook het Openterm protocol (modulerend) mogelijk worden bij de ketels zodat hij nog beter te controleren is en alles meetbaar wordt met behulp van bijvoorbeeld uw mobiele telefoon door middel van een app.

Heeft u meer interesse in de elektrische centrale verwarmings ketel kijk dan eens bij ElektrischeBoiler.EU. Daar weten ze er alles van. Op de website vind u eigenlijk al alle informatie die nodig is om tot de juiste keuze te komen. En komt u er dan nog niet uit. Dan kunt u altijd contact opnemen met de experts van ElektrischeBoiler.EU.

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/elektrische-cv-vloerverwarming-ketel

Gerelateerde artikelen

Kachelpijp pakket voor aansluiting houtkachel

Pelletkachel met kanalisatie – De beste aankoop!

Comfortabel bijverwarmen met de Adax Neo Basic