Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Welke vouwgordijnen kiest u?

Welke vouwgordijnen kiest u?

Er is een ruim aanbod in de verschillende soorten vouwgordijnen. Bij de bouwmarkten of Ikea ziet u vaak de kant en klare vouwgordijnen. Hier wordt best veel gebruik van gemaakt en met name vanwege de prijzen. Uiteraard is de kant en klare oplossing goedkoper dan maatwerk vouwgordijnen. Het nadeel van kant en klare maten is dat het eigenlijk nooit goed past in uw kozijn. Toch is het de wens van veel consumenten dat het wel mooi passend is, kies in dat geval voor vouwgordijnen op maat. Als u goed zoekt dan zijn maatwerk vouwgordijnen uiteraard wat duurder dan de kant en klare. Maar zeker online worden er goedkope vouwgordijnen op maat aangeboden.

BlindDesign is een goed voorbeeld die uitsluitend vouwgordijnen op maat aanbiedt. Door vanuit eigen atelier rechtstreeks aan de consument leveren zijn zij in staat om de vouwgordijnen tegen een scherpe prijs aan te bieden. In dit geval wordt de marge van de winkelier/woninginrichter er tussenuit gehaald wat resulteert in een vriendelijke prijs. de prijzen van vouwgordijnen variëren onderling ook nog behoorlijk. Dit kan komen doordat het ene vouwgordijnen een dunne transparante stof en een andere vouwgordijn juist weer verduisterend is. Bij verduisterende vouwgordijnen wordt er een extra voering toegepast aan de achterzijde waardoor het geheel verduisterend is. Door deze voeringstof en de extra arbeid zal de prijs ook wat hoger liggen. Zeker wanneer u kiest voor verduisterende vouwgordijnen is het noodzaak te kiezen voor maatwerk. Als u een kant en klaar product kiest wat verduisterend is maar niet goed in uw kozijn past dan zal het qua verduistering weinig waarde hebben. Verduisterende vouwgordijnen worden op maat gemaakt zodat er minimaal licht langs de zijkanten de slaapkamer binnenkomt. Dus als u op zoek bent naar vouwgordijnen, kies dan niet gelijk op basis van de prijs maar kijk ook eens naar wat uw wensen zijn. als prijs het allerbelangrijkste is dan moet u kiezen voor een kant en klaar vouwgordijn maar wilt u een goede verduistering of toch meer woonplezier, dan kiest u voor vouwgordijnen op maat.

Met een jarenlange ervaring in de verkoop van vouwgordijnen en gordijnen op maat onderscheidt BlindDesign zich in de markt. Door het gehele productieproces in eigen beheer te hebben, stoffen groot in te kopen en door het overslaan van de tussenhandel kan BlindDesign de vouwgordijnen en gordijnen tegen scherpe prijzen aanbieden. Door een hoogwaardig machinepark en goed geschoold personeel wordt de kwaliteit niet uit het oog verloren.

 

Voor meer info : https://blinddesign.nl/goedkope-vouwgordijnen/