Huizenplan
Image default
Design en ontwerp

Sfeer in je woonruimte

Gordijnen brengen sfeer in de ruimte. Maar welke gordijn past het best bij het interieur? Er zijn veel soort gordijnen. Niet alleen in veel verschillende motieven maar in veel verschillende kleuren. Daarnaast zijn er ook nog weer verschillende ophang systemen. Denk hierbij gordijnen aan rails of een roedel. Gordijnen moet hier op worden aangepast. Elke situatie heeft weer een eigen voorkeur. Die tevens wordt bepaald door de smaak van de bewoner.

Wat voor gordijnen koop je?

Voordat je gordijnen koopt dien je alles op te meten. Zo weet je zeker dat je de juiste gordijnen koopt. Deze laat je dan op maat maken door een specialist. Binnen enkele weken heb je dan de juiste gordijnen klaar om op te hangen.

Gordijnen kan en klaar

Wil je niet te lang wachten, koop dan gordijnen kant en klaar. Aan de bovenkant van de gordijnen zit een streekzoom waarmee je de bevestiging kan regelen. De onderkant van de gordijnen worden geleverd met een strijkband. Zo kunnen de gordijnen op maat worden gestreken. Door dit dubbel te strijken en af te werken met de strijkband hebben de gordijnen gelijk de juiste lengte.

Kant en klaar gordijnen zijn vaak gunstig geprijsd en hebben veel verschillende modellen. Ze kunnen direct dezelfde dag nog worden opgehangen en hebben toch een mooie afwerking. Het vereist een kleine handigheid met een strijkbout. In de beschrijving staat een exacte uitleg hoe de gordijnen dienen te worden behandeld voor de juiste maat.

Gordijnen kant en klaar

Een ander voordeel van kan en klaar gordijnen is dat de consument met de modetrends mee kunnen gaan. Gordijnen zijn niet prijzig waardoor een nieuwe look snel en gemakkelijk is te creëren. En dat met weinig budget. Gordijnen brengen veel sfeer in de woning. Door om de paar jaar van gordijnen te veranderen breng je makkelijk een nieuw elan in huis.

Voor meer info : http://4yourliving.nl/gordijn-en-inbetween/