Huizenplan
Image default
Deur kozijn raam trap

Eenvoudig en snel: een kozijn op maat

Zodra het weer mooi weer wordt, wil je natuurlijk dat jouw huis er spic en span bij staat. Nu wil je net de deur uit lopen, zie je dat het raamkozijn beschadigd is. Dat wil je uiteraard niet hebben, dus moet je opzoek naar een kozijn van betere kwaliteit: een kunststof kozijn. Het handigste is om een kozijn op maat bestellen, aangezien dat het minste tijd kost. Echter, je wil wel dat het kozijn aan een aantal specifieke voorwaarden voldoet. Gelukkig is daar Direct Een Kozijn voor, want wij hebben een configurator ontwikkeld waarin jij al jouw wensen kan invullen.

Voor het samenstellen van jouw kozijn is het belangrijk om het kozijn in te meten, dus hebben wij een handige inmeetinstructie bedacht. Deze inmeetinstructies maken je wegwijs bij het inmeten van zowel een kozijn met als zonder vensterbank. Vul de gegevens handig in bij het samenstellen van jouw kunststof kozijn en maak een keuze voor het glas. Wens je vast glas of liever een draai-kiep raam? Ook is het belangrijk om te weten wat voor kozijnprofiel je wil. Hierin maken wij onderscheid tussen een vlak profiel en een verdiept profiel. Ons ruime aantal mogelijkheden zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen kozijn op maat kan maken.

Naast ons aanbod aan raamkozijnen hebben wij ook een configurator voor terrasdeuren, voordeuren en achterdeuren ontwikkeld. Deze werkt soortgelijk als onze configurator voor kunststof kozijnen en is eenvoudig te gebruiken. Daarnaast verkopen wij ook verschillende bijbehorende producten om klussen omtrent kozijnen te vergemakkelijken. Zo komt montagemateriaal erg van pas bij het installeren van het nieuwe kozijn; een glaslepel, kozijnschroeven en vulplaatjes zijn dan onmiskenbaar. Als je alles gevonden hebt, kun je gemakkelijk afrekenen en maken wij alles op orde, zodat jouw nieuwe kunststof kozijn weer staat te schitteren in de zon!

Voor meer info : http://www.directeenkozijn.nl

Gerelateerde artikelen

Creƫer ruimte door binnendeuren met glas

Renovatie van de trap

Wat is een toegangscontrole?