Huizenplan
Image default
Deur kozijn raam trap

Creëer ruimte door binnendeuren met glas

Wil jij jouw huis een compleet nieuwe en ruimere look geven, maar heb je geen zin om de indeling van het interieur te veranderen of opnieuw te behangen? Kies dan voor een veel makkelijkere optie: schaf een binnendeur met glas aan! Op deze manier zorg je voor een mooie nieuwe uitstraling van je woonkamer of andere ruimte.

De keuze uit binnendeuren met glas is enorm. In een willekeurige bouwmarkt hebben ze een grote verscheidenheid uit binnendeuren met glas te koop. Zo kun je precies de deur uitkiezen die het beste bij jouw inrichting en stijl past!

Ruimere aanblik en meer daglicht

Een binnendeur met glas zal jouw hele woonkamer doen veranderen. Het krijgt een ruimere aanblik, doordat je van beide kanten op door de deur heen kunt kijken. Ook zorgt een binnendeur met glas voor een goede benutting van het daglicht en krijgen de twee ruimtes die door de deur worden gescheiden een vrijer gevoel, doordat men door de deur heen kunt kijken. Op deze manier kun je toch eenvoudig twee ruimtes van elkaar scheiden, terwijl je toch niet het gevoel krijgt opgesloten te zitten. Je hebt een ruime keuze in binnendeuren met glas. Lees onderstaand meer over de verschillende opties.

Verschillende binnendeuren met glas

Je kunt een binnendeur kopen die voor het grootste gedeelte bestaat uit deur en een klein stuk uit glas. Dit soort deur is ideaal wanneer je niet te veel inkijk wilt hebben in de ruimte die je af wilt sluiten. Je kunt er dan voor kiezen een deur te kopen waarvan alleen het bovenste gedeelte van de deur uit glas bestaat, dit is meestal het geval bij eiken deuren. Wil je juist meer openheid en daglichtinval creëren? Kies dan voor een deur die voor een groter gedeelte uit glas bestaat. Je kunt zelfs een deur kiezen die compleet uit gehard glas bestaat. Zo heb je nog meer lichtinval en ogen de twee ruimtes meer als één geheel.

Voor meer info :