Huizenplan
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Geen gas meer nodig met de Eltherm elektrische CV ketel

Bespaar nu met de Eltherm elektrische cv ketel!

Steeds meer huishoudens gaan van het gas af. Het is met recht een hot item! Vanaf 1 januari 2020 moeten zelfs alle nieuwbouwwoningen aan de BENG- eisen voldoen (Bijna Energie Neutrale Gebouwen).

En als je cv-ketel toch aan vervanging toe is, waarom dan niet een duurzaam alternatief?  Het milieu is er ook gebaat bij als we met z’n allen energiezuinig ons huis verwarmen en minder CO2 uitstoten.

Vanaf nu is dat ook mogelijk met de nieuwe Eltherm elektrische cv ketel. Deze is energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica. 

 U hoeft niet meer bang te zijn voor koolmonoxide vergiftiging omdat er geen verbranding plaatsvind. Onderhoud van de cv installatie is nihil, gezien het een gesloten systeem is.

Het is een veilige en eenvoudige manier voor het verwarmen van radiatoren of vloerverwarming. U kunt uw huidige radiatoren of vloerverwarmingsysteem gewoon blijven gebruiken. Dat bespaart ook weer  op de kosten aangezien u niet alles hoeft te vervangen.

Bovendien is er geen afvoer nodig en geen buizen en schoorsteen op het dak. De Eltherm elektrische cv is hierdoor ook nog eens nagenoeg onderhoudsvrij. Kortom; Maximale besparing en langdurig comfort. Wie wil dat nu niet?

 

 De Eltherm elektrische cv is verkrijgbaar in 4, 6, 9, 12, 18 en 24 kw. Voor oppervlakken van resp; 50m2, 70m2, 110m2, 150m2, 220m2 en 300m2.

De Eltherm elektische cv is verkrijgbaar bij onder andere Elektrischeboiler.eu (https://elektrischeboiler.eu) Wilt u meer weten, neem dan eens contact op met hun, of met een van hun resellers in Nederland en in Belgie.

 

 

 

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/elektrische-cv-vloerverwarming-ketel