Huizenplan
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Overstappen van gas naar elektisch met de DAT-Nofer elektrische boiler

Overstappen van gas naar elektrisch met de DAT-Nofer Quality-Pro

 

U wilt inmiddels graag van het gas af, maar u denkt dat het aanschaffen van bijvoorbeeld een nieuwe elektrische boiler veel gaat kosten?

Dan heeft het merk DAT-Nofer een goed nieuw model in het assortiment. De boilers vsn DAT-Nofer zijn bijzonder goedkoop, duurzaam en zuinig in gebruik. Doordat er bij deze elektrische boiler met de meest hoogwaardige materialen gewerkt wordt, gaat de boiler lang mee en bent u verzekert van een deugdelijk alternatief voor uw oude gasketel.

 

 

De elektrische boilers van DAT-Nofer Quality-Pro worden gemaakt in Europa en het merk DAT is een A-merk in het thuisland.

De boilers zijn voorzien van een dikke laag van het allernieuwste soort poyurethaan foam dat ervoor zorgt dat het water in de boiler extra lang warm blijft. Zo bespaart u weer op het energieverbruik. Tevens is de binnenlaag geëmailleerd (220μ en gemaakt bij een temperatuur van 860 graden celcius) en voorzien van 2mm dik koud gerold staal. Dit alles zorgt ervoor dat corrosie weinig kans krijgt.

Standaard worden de boilers van DAT-Nofer geleverd met een anode, deze zorgt ervoor dat de tank vna de boiler kathodisch wordt, ook weer tegen de vorm van corrosie. Ook in de scheepvaart is dit systeem al jaren populair.

 

De boilers zien ook nog eens heel aardig uit en zijn te verkrijgen in 50, 80 en 100 liter. Opwarmen doen de elktrische boilers van DAT-Nofer Quality-Pro ook super snel dankzij de verwarmingselementen (1500watt bij de 50 en 80 liter en 2000watt bij de 100 liter).

Kijk maar eens op de website van elektrischeboiler.eu daar staat super veel informatie over hoe van het gas af en alle specificaties van de DAT-Nofer Quality-Pro.

 

 

 

 

 

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers