Huizenplan
Image default
Duurzaam en gezond wonen

Tips voor het verven binnenshuis

Ben je van plan om binnenkort de binnenmuren van jouw huis te verven en ben je daarom op zoek naar matte muurverf? Moose Färg heeft precies wat je zoekt. Wij hebben ons namelijk gespecialiseerd in houtverf en muurverf naar onze verre Noorderburen. De Zweden staan bekend om hun kwalitatief goede houtverf, die ze gebruiken voor hun houten huizen en tuinhuizen. Ter aanvulling hierop is Moose Färg zich gaan verdiepen in het verven van muren, waarbij het van groot belang is dat de verf veegvast is en uiteraard makkelijk te reinigen is. Niks is lelijker dan een strak geverfde muur met een grote veeg erop. Ga je dus matte verf kopen? Dan heeft Moose Färg het in huis!

Ga je binnenkort ook het plafond opnieuw in de verf zetten? Dan hebben wij een aantal tips, waardoor de klus supersnel geklaard is. Begin daarbij met het checken van het plafond op poeder, want dit kan het verfwerk aantasten. Met fixeer kun je dit makkelijk verwijderen. Vervolgens kun je beginnen met het verven van de randen van het plafond en rondom de plinten en raamkozijnen met een kwast. Zo zorg je ervoor dat je rechte verfstrepen krijgt naast een raamkozijn, waar je anders eventueel te grof overheen gaat en uitschiet. Andere veel voorkomende problemen zijn strepen en vlekvorming op het plafond, wat je kan voorkomen door de verf dik op te zetten en te verdelen over het oppervlak.

Hebben deze tips van Moose Färg je geholpen of heeft het nog een aantal vragen opgeroepen? Moose Färg adviseert graag en denkt met je mee om tot de beste oplossingen te komen voor jouw verfklus. Wij hebben veel kennis verkregen in ons vak en delen met passie onze ervaringen. Op die manier weten wij precies wat jij nodig hebt voor jouw binnen- of buiten verfproject.

Voor meer info : https://www.moosefarg.nl/