Huizenplan
Image default
Woning kopen

Elektrische boilers van DAT-Nofer, een prima alternatief voor uw oude gasketel

De elektrische boilers van DAT-Nofer, een prima alternatief voor uw oude gasketel

 

Stel; uw oude gasketel is aan vervanging toe, u wilt meegaan met uw tijd, niet te veel geld uitgeven maar wel een boiler van uitstekende kwaliteit.

Dan is er nu een nieuwe elektrische boiler van DAT-Nofer; De DAT-Nofer Quality-Pro. Deze boilers staan garant voor kwaliteit, duurzaamheid, energiezuinig en bovenal, goedkoop

De elektrische boilers van DAT-Nofer worden met de grootste zorg gemaakt met alleen de beste materialen en is gemaakt met een dikke polyurethaan foam voor de isolatiewand zodat de de boiler extra lang de warmte vast kan houden, wat natuurlijk gunstig is voor het energieverbruik en zodoende ook besparen.

 

De elektrische boilers van DAT-Nofer Quality-Pro worden in Europa gemaakt en zijn een A-merk in het thuisland. De fabriek weet van wanten, ze maken immers al meer dan 75 jaar boilers en staan bekent om de betrouwbaarheid en de hoge energielabels.

 

Koud gerold staal van 2mm dik en een geëmailleerde binnenlaag van 220μ welke gemaakt is bij een temperatuur van 860 graden zijn de perfecte bescherming tegen corrosie en zorgt voor een lange levensduur van de boilers.

 

De elektrische boilers zijn uitgerust met een verwarmingselement die zorgt voor een snelle opwarmingstijd. De 50 en 80 liter hebben een verwarmingselement van 1500watt en de 100 liter een comfortabele 2000watt.

De DAT-Nofer is standaard uitgerust met een magnesium anode die er ook voor zorgt dat de kans op corrosie tot het minimum beperkt wordt en de ketel beschermt.

 

 

Overstappen van gas naar elektrisch hoeft dus helemaal niet duur of moeilijk te zijn. Kijk voor meer informatie eens op de website van elektrischeboiler.eu voor alle informatie over deze of andere elktrische boilers.

 

Voor meer info : https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers