Huizenplan
Image default
Huishoudelijk

Een eiken houten tafel maakt je huis compleet

Je bent je huis opnieuw aan het richten, maar die ene plek in je woonkamer blijft maar leeg zonder eiken houten tafel. Je weet gewoon niet wat voor tafel je er neer wil zetten. De keuze voor een tafel is ook erg lastig, omdat het een grote bepaling geeft aan je huis. Een goede keuze voor een eettafel ligt ook aan de kleur, het materiaal en de praktische voordelen ervan. 

Eiken

Eiken houten tafel is daarin de beste keuze. Je kunt je eigen eiken houten tafel samen stellen, geheel naar eigen wensen, kleuren, materialen en ideeën. Je kunt kiezen voor de vorm van het blad van de tafel. De vormen verschillen, de keuzes zijn erg divers. Je kunt kiezen uit een rechthoekige tafel, een ovale tafel, maar ook een andere keuze, namelijk een boomstamblad. De keuze blijft maar komen, je kunt je eiken houten tafel ook nog zo bestellen dat je het materiaal van het onderstel en van het blad helemaal naar eigen zeggen kunt bestellen. 

Materiaal

Naast het materiaal van het blad en van het onderstel van de eiken houten tafel kun je ook de maten zelf aangeven. Door het kiezen van een eiken houten tafel, geef je je huis een natuurlijke uitstraling wat zorgt voor meer rust in je interieur. Eiken houten tafel kan in iedere woning of ieder interieur worden neergezet, en is ook een tijdloos product. Het materiaal is erg sterk en gaat jaren mee. 

Ervaring van de meubelmaker

De eiken houten tafel wordt ook gemaakt door een ervaren klusser, ook wel meubelmaker genoemd. Het materiaal waar het meeste gebruik van wordt gemaakt, is rustiek eiken. Rustiek eiken geeft de eiken houten tafel een warme uitstraling. Ook is de verhouding in kleur van rustiek eiken erg gestructureerd, wat zorgt voor meer rust aan je eiken houten tafel.