Huizenplan
Image default
Tegels

Tegels in huis

In huis kunnen in elke kamer wel tegels geplaatst worden. Niet alleen in de badkamer of in de keuken staan ze goed, maar ook in de woonkamer kunnen ze een leuke sfeer meegeven. Wandtegels op de wand of vloertegels op de vloer, ze komen in allerlei soorten, kleuren en maten. Tegels zijn vaak makkelijk te onderhouden en dit is een praktisch voordeel. Er is een enorm ruime keuze wat betreft tegels. Er kan eindeloos gezocht worden naar de perfecte tegel, daarom kan het handig zijn een expert om advies te vragen of bepaalde tegels uit te sluiten en specifieker te gaan zoeken.

 

De uitstraling van tegels

Met tegels in huis kun je elke kamer een leuke extra of juist basis geven. Ze kunnen veel doen wat betreft uitstraling. De afwerking, kleur en het materiaal bepalen dit. Een glanzende witte tegel biedt bijvoorbeeld een ruimtelijker perspectief. Terwijl zwart een minder ruim oog geeft. Met verschillende kleuren tegels kan een prachtig mozaïek gemaakt worden, waardoor de ruimte opgevrolijkt wordt. Zo kunnen tegels en de rest van de ruimte op elkaar afgestemd worden. Stel de tegels zijn neutraal, dan kan de rest van de inrichting drukker zijn en andersom. Tegels in huis halen is geen slecht idee. Gezien de uitstraling en de voordelen die ze bieden. 

Keramische tegels in huis

Er zijn super veel soorten en stijlen tegels. Plavuizen, vintage tegels, handvorm tegels, portugese tegels, houtlook tegels en veel meer. Deze tegels in huis worden veel gekozen: keramische tegels. Keramische tegels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Bijvoorbeeld een mooie houtlook of betonlook. Voor welke stijl je ook kiest, in ieder geval hebben ze vele voordelen. Ze zijn onder andere slijtvast, makkelijk in onderhoud en duurzaam. Deze tegels in huis gaan ook goed samen met vloerverwarming. Dit kan erg comfortabel zijn, want zo is het een stuk warmer aan je voeten en in het gehele huis. Tegels kunnen een hoop toevoegen aan je huis!

Voor meer info : https://www.vlagsma.nl/tegels-in-huis/