Huizenplan
Image default
Huishoudelijk

Kwalitatieve houten kozijnen in Haaksbergen

Bij ons ben je verzekerd van goede houten kozijnen in Haaksbergen. Dit kunnen we je verzekeren omdat we al 42 jaar over het Politiek Keurmerk Veilig Wonen keurmerk. Dit keurmerk hebben we binnengesleept doordat we al jarenlange expertise hebben. Houten kozijnen in Haaksbergen zijn dan ook al jarenlang populair. Waarom dat zo is snappen wij wel. Ze geven namelijk een warme uitstraling. Daarnaast zorgen ze ook nog voor een goede geluidisolatie. We kunnen er ook voor zorgen dat er een combinatie gemaakt kan worden van diverse houtsoorten. Hierbij maken we gebruik van watervaste en verlijmde hoekverbindingen. Het leveren van kozijnen doen we voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Het is ook mogelijk om kozijnen te laten maken met een aparte maatvoeringen. 

Allerlei mogelijkheden

We maken met een bepaalde techniek de houten kozijnen in Haaksbergen. Dit doen we meestal met een pen- en gat verbinding. Ook maken we weleens gebruik van een slis houtverbinding. Hierbij worden diverse vormen gemaakt. Denk hierbij aan ronde vormen of met een toog. We luisteren naar jouw wensen wanneer we bezig gaan met de houten kozijnen in Haaksbergen. In ieder geval zullen we elk type kozijn schilderen met water gedragen verf. We zullen twee lagen grondverf aanbrengen aan de houten kozijnen in Haaksbergen. In de tussentijd worden de kozijnen ook geschuurd. Het fijne is dat je kozijnen zo tegen alle weertypen kunnen. Zo kunnen we een garantie bieden van tien jaar, mits er tussentijdse onderhoud is gebeurd. 

Draai- en kiepraamkozijn

Tegenwoordig neemt de interesse naar draai- en kiepraamkozijnen steeds meer toe. Dit komt doordat deze ramen veel vrijheid kennen. Hierbij hoef je namelijk niet het gehele raam open te zetten wanneer je binnenshuis wilt luchten. Deze houten kozijnen in Haaksbergen zijn voor ons geen enkel probleem om in elkaar te zetten.