Huizenplan
Image default
Huishoudelijk

Mooie en kwalitatieve kozijnen in Hengelo

De kozijnen in Hengelo zijn van hoge kwaliteit die overigens ook zijn voorzien van het Politiek Keurmerk Veilig Wonen. Houten kozijnen zijn al jarenlang populair. Dit komt doordat ze een warme uitstraling hebben en ook nog eens voor een lange tijd meegaan. Ze geven daarnaast ook warmte en zijn geluidsisolerend. Als je wilt kunnen we er ook voor zorgen dat de kozijnen uit verschillende soorten hout bestaat. Dit kunnen we doen met behulp van bepaalde hoekverbindingen. De kozijnen in Hengelo installeren we bij zowel particulieren als zakelijke klanten. Het is bij ons ook mogelijk om kozijnen op maat te laten maken. 

De aanpak

Er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van kozijnen in Hengelo. De meeste kozijnen worden met een pen- en gat verbinding geïnstalleerd. Met deze techniek zijn we instaat om verschillende vormen te maken, bijvoorbeeld rond of met een toog. We houden graag rekening met jouw wensen, zo kan je er voor kiezen om je kozijnen te voorzien van spouwlatten of lood. Elk type kozijn wordt beschilderd met dezelfde type water gedragen verf die allemaal eenzelfde dikte hebben. De kozijnen in Hengelo zullen voorzien worden van twee lagen grondverf en zullen in de tussentijd ook geschuurd worden. Met behulp van deze verf zullen je kozijnen goed beschermd zijn tegen weersinvloeden. Je kan de kozijnen zelfs nog afwerken met welke gewenste verf dan ook. We bieden een garantie van 10 jaar, mits er de juiste onderhoud wordt verricht. 

Een offerte aanvragen

Wanneer je graag kozijnen in Enschede wilt laten aanschaffen zit je bij ons goed. Je kan dan contact met ons opnemen. Dit kan via onze site. Ook voor vragen over de kozijnen in Enschede kan je op onze site terecht. Je kan ons ook telefonisch bereiken. We staan in ieder geval elk moment voor je klaar en leveren graag een mooi resultaat.