Huizenplan
Image default
Verwarming

Een onderhoudscontract van Kuiper en Zonen BV

Bij Kuiper en Zonen BV is het mogelijk om een onderhoudscontact aan te gaan voor het onderhouden van de ketel. Dit kan interessant zijn als men graag de stookinstallatie optimaal wil houden. Dit onderhoudscontract wordt volledig op maat gemaakt en aangepast aan de wensen van de klant. Met dit contract heeft het bedrijf het doel om een lange termijn relatie aan te gaan waarbij kwaliteit en service centraal staat. Er zijn diverse contracten voor diverse ketels zodat het geheel aangepast is aan de behoeftes van de klant. Met het contract krijgen de klanten een vast aanspreekpunt en ieder moment van de dag toegang tot de storingsdienst. 

Het basis onderhoudscontract van Kuiper en Zonen BV

Eén van de onderhoudscontracten van Kuiper en Zonen BV is het basis contract. Zo voldoet men wel aan alle keuringen die wettelijk verplicht zijn maar hoeft men niet bergen aan geld hiervoor neer te tellen. Zo kan iedereen in principe gebruik maken van deze service. Het basis pakket houdt in dat ieder jaar periodiek onderhoud wordt gedaan en er een periodieke inspectie iedere vier jaar plaats vindt. Ook wordt de ketel elke twee jaar gekeurd. Bovendien hoeft men niet zelf in de gaten te houden wanneer de laatste keuring of laatste onderhoud is geweest, gezien het bedrijf zelf een nieuwe afspraak inplannen. De klant kan dan zelf aangeven of dit in hun schema past en kunnen eventueel de afspraak zelf wijzigingen. 

Onderhoudscontract Compleet

Het andere onderhoudscontract dat bij van Kuiper en Zonen BV wordt aangeboden is het onderhoudscontract compleet. Hierbij wordt door hen de volledige verantwoordelijkheid genomen over de ketel(s). Zo hoeft de klant hier zelf helemaal niet meer naar om te kijken. Ook hierbij wordt er ieder jaar onderhoud gedaan, is er een periodieke inspectie elke vier jaar, elke twee jaar een keuring van de ketel maar worden ook de waterontharders bijgehouden en de wateranalyse zesmaal per jaar gecontroleerd. Andere extra’s die mensen die voor dit contract kiezen zijn dat ze voorrang hebben op storingen en dat het ketelhuis wekelijks wordt geïnspecteerd door de vakmensen van het bedrijf.