Huizenplan
Image default
Verwarming

Vloerverwarming, warme voeten en beter tegen allergien

Heerlijke warmte met vloerverwarming

Een zeer comfortabele manier van verwarmen is vloerverwarming, heerlijke warme voeten, niet meer met dikke sokken en pantoffels in huis lopen maar gewoon op blote voeten op de warme vloer. Bij het verbouwen van de woning of een verhuizing is het het overwegen waard om dit aan te leggen. Garandeert een lange levensduur en zorgt voor gelijkmatige warmte.

Wist u dat… vloerverwarming in de Romeinse tijd al toegepast werd? De warme lucht die was afkomstig onder de vloer en werd door een holle ruimte naar boven gestroomd. Het bestaat dus eigenlijk al heel lang.

Setjes vanaf 1m2

WarmteshopEU heeft een aantal vloerverwarmings setjes vanaf 1m2 die geschikt zijn voor kleine oppervlaktes zoals bijvoorbeeld in uw badkamer, hobbykamer, toiletruimte. Maar ze zijn natuurlijk te verlengen naar elk gewenst oppervlak. Ze zijn verkrijgbaar met digitale thermostaat en thermostaten met touchscreen.

De verwarmingskabel is van de modernste en nieuwste generatie, vervaardigd van polyamide en teflon wat een lange levensduur garandeert.  De handige doos maakt montage op locatie eenvoudiger.

Een heerlijke warme vloer is eveneens heel fijn voor uw baby, kleine kinderen en huisdieren, de warmte wordt gelijkmatig verdeeld en is een voordeel te noemen. Want het energieverbruik blijft hierdoor laag.

Is werkzaam tegen Allergieën

Een ander groot voordeel van vloerverwarming is dat het goed is tegen allergieën omdat er geen stofdeeltjes vrij komen zoals huisstofmijt. Voor mensen met astma of copd is dit zeer vervelend. Wel moet u er voor zorgen dat de ruimte goed geventileerd word door af en toe een raam open te zetten.

De vloerverwarmingssetjes zijn zelf eenvoudig te monteren. Het is vervaardigd in Europa van hoogwaardige materialen en is van het merk Thermoval.

Dus wilt u heerlijke gelijkmatige warmte, warme voeten, ideaal voor uw baby en huisdieren? Alleen de badkamer toiletruimte of uw hobbykamer bekleden met een warme vloer? Bekijk op onze website wat uw mogelijkheden zijn bij vloerverwarming.

 

 

https://warmteshop.eu/product-categorie/kachels/elektrische-cv-ketel/