Huizenplan
Image default
Verbouwen

Kies voor latex spuiten als je strakke wanden wilt

Kies voor latex spuiten als je strakke wanden wilt

Latex spuiten is een nieuwe techniek waarmee wanden en muren streeploos in een nieuwe kleur kunnen worden gespoten. Daarnaast heb je een garantie van 5 jaar op het resultaat wat onze schilder bereikt heeft. Latex spuiters zorgen altijd voor een strak en optimaal resultaat wat niet te vergelijken is met rollers. Daarnaast kan het ook  op bijna elke ondergrond worden aangebracht. Denk hierbij aan behang, gips, hout en nog vele soorten ondergronden meer.

Wat zijn de voordelen?

Met latex spuiten kan een grandioos resultaat bereikt worden op muren en wanden. Het spuiten van muren werkt vele malen sneller, maar geeft ook een mooier eindresultaat. In de meeste gevallen hoeven er slechts 2 lagen latex lakverf te worden aangebracht. Daarnaast is het ook in de meeste gevallen in 1 dag klaar. Afhankelijk van de ruimtes die gedaan moeten worden kun je dus op een snelle oplevering rekenen. Op deze manier ervaar je ook weinig tot geen hinder van de werkzaamheden. Dit komt omdat met spuiten in 1 keer een groot gedeelte van het werk gedaan kan worden. Dat levert tevens ook nog een financieel voordeel op van 40% gemiddeld. Het eindresultaat is ook vele malen egaler als dat het met de klassieke roller wordt gedaan. Veel mensen vinden dit dan ook een duurzame manier van hun huis laten schilderen.

Waarom de wanden van een woning latex laten spuiten?

De meeste mensen laten hun wanden spuiten voor het beste eindresultaat. Daarnaast kan dit ook nog eens vele malen sneller klaar zijn als met een roller. Ook kun je door het spuiten in alle hoeken en naden komen. Tevens wordt het met een gelijke druk netjes verdeeld over het oppervlak. Hierdoor zie je niet langer meer de banen of strepen van het verven. Ook de hoeken die normaal met een kwast worden gedaan vallen vaak op. Door de specialistische manier van spuiten is dit ook niet meer het geval. Bij ons alles in een pakket is het kitten van naden ook inbegrepen. Wanneer je stucwerk hebt is het makkelijk dat je dit aangeeft bij de aanvraag. Bij stucwerk is het namelijk vereist dat er een voorstrijklaag wordt aangebracht. Hierdoor wordt de zuigkracht van het stucwerk minder waardoor het eindresultaat prachtig is. Wij maken bij het spuiten van latex gebruik van de beste apparaten die er op de markt zijn.

De kosten van latex spuiten

De kosten van latex spuiten zijn in de meeste gevallen 40% lager. Dit komt doordat je met spuiten minder arbeidsuren nodig hebt als bij het klassieke rollen. Daarnaast is er ook minder verspilling van verf door de gelijke aanbreng die wij kunnen regelen op de machines van Graco. Wanneer je het voorwerk zelf doet kun je veel geld besparen. Let er wel op dat dit veel tijd kost en wij dit vele malen sneller voor je kunnen doen. Tegen een kleine meerprijs kun je geheel ontzorgd worden hierin. Bij klussen tot 250 vierkante meter ligt de prijs rond de 8,00 per vierkante meter.