Huizenplan
Image default
Zakelijke dienstverlening

Muren laten spuiten door vakman!

Muren laten spuiten door vakman!

Een vakman jouw muren laten spuiten is een verstandige keuze. Het is namelijk vele malen sneller als dat een schilder met de roller of kwast doet. Daarnaast is het ook nog eens goedkoper doordat de verf gelijker wordt verdeeld en er minder arbeidsuren nodig zijn. Daarnaast is het eindresultaat ook nog eens strakker en egaler. Je hebt namelijk geen last meer van banen of strepen doordat de verf in alle hoekjes en gaatjes komt.

Voordelen van latex laten spuiten

Als je kiest voor muren spuiten kun je profiteren van meerdere voordelen. Zo hebben wij een alles in 1 pakket waarbij het afplakken van de ruimtes ook inbegrepen is. Tevens demonteren wij ook de stopcontact en kitten wij de wanden en muren waar dat nodig is. Voor een vaste lage prijs wordt je compleet ontzorgd. Dit zorgt ervoor dat het sneller klaar is en je hebt veel minder overlast van de werkzaamheden. Wil je het nog goedkoper dan zou je ervoor kunnen kiezen om het voorwerk zelf te doen. Echter leert de ervaring wel dat dit vaak veel tijd in beslag neemt. Het is namelijk een precisie werk wat uiterst nauwkeurig moet gebeuren. Veel mensen zien dit dan ook niet zitten en onze schilders kunnen dit juist op een rap tempo voor je realiseren. Daarnaast geven wij 5 jaar garantie op ons werk omdat we hier super zeker van zijn!

Je hele woning laten spuiten door een vakman

Ook kunnen wij voor je de hele woning spuiten. Op deze manier profiteer je ook meteen van het voordeligste tarief. Veel mensen kiezen voor het latex spuiten omdat dit een duurzame optie is. Er wordt bijna geen verf verspild door de uiterst nauwkeurig verdeling. Dit komt omdat wij top apparatuur gebruiken van het merk Graco. Dit zijn de beste apparaten voor het spuiten van muren, wanden en andere objecten. Daarnaast gebruiken wij alleen verf van Sigma. Uit onze testen is gebleken dat dit de beste verf is met een goede dekking. In de meeste gevallen hebben wij maar 2 lagen nodig. Dit zorgt er niet alleen voor dat we de prijzen laag kunnen houden, maar dit is ook beter voor het milieu. Wanneer mensen al het voorwerk al gedaan hebben dan begint de prijs vanaf 4 euro per vierkante meter. Als wij dit moeten doen dan zit je aan een prijs van 7 euro per vierkante meter. Het is dan wel sneller klaar!

Dit is wat je aan kosten kunt besparen

Je zou op de kosten kunnen besparen door zelf het voorwerk te doen. Je kunt dan voor een tarief tussen de 4 en 6 euro per vierkante meter de muren laten spuiten. Wel is het belangrijk dat je dit goed doet. Voor het beste resultaat raden wij altijd aan dat je dit door een van onze schilders kunt laten doen. Tevens is het ook handig als de ruimtes leeg zijn zodat wij meteen aan de slag kunnen. Hoe minder arbeidsuren wij maken hoe voordeliger de prijs voor je kan worden.