Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Hoge kwaliteit trapliften en goede service

Het perfecte adres voor al uw trapliften

Vorig jaar heb ik voor mijn moeder twee trapliften gekocht, een voor buiten en een voor binnen. Ze raakte steeds slechter ter been en het was duidelijk dat ze er een nodig had. Uiteraard wist ik helemaal niks van trapliften dus ik wist niet zo goed waar te beginnen. Na enige tijd zonder resultaat gezocht te hebben attendeerde een vriend mij op het bedrijf www.Triwatrapliften.nl. Dit bedrijf is volledig gespecialiseerd in trapliften. Deze vriend had zeer goede ervaringen met het bedrijf. Hij prijsde vooral de kundigheid van de medewerkers en de goede kwaliteit van de lift. De lift die hij heeft gekocht doet het nu al vier jaar zonder enkel mankement. Dat klonk mij als muziek in de oren en ik heb ze eens gebeld.

Hoge kwaliteit trapliften en goede service

Wij zijn inmiddels een jaar verder en ik ben net zo positief over Triwa als de vriend die mij de tip gaf. De trapliften die ik toen heb aangeschaft werken alle twee zeer goed. Daarnaast is de service van het bedrijf bijzonder goed. Er is namelijk een monteur langs gekomen om beide trapliften helemaal na te lopen. Ik wist niet wat ik mee maakte! En door de liften gaat het stukken beter met mijn moeder, ze is een stuk vrolijker geworden!

Twijfel niet en bel ze op

Door mijn positieve ervaring raad ik deze trapliften specialist nu bij iedereen aan. In mijn omgeving zijn er de laatste tijd nogal wat vrienden die voor hun ouders een traplift bestellen. Ik raad iedereen aan niet te twijfelen en direct op te bellen naar www.Triwatrapliften.nl. Tot nu toe is er nog niemand in mijn omgeving die slechte ervaringen heeft met het bedrijf, het is haast niet te geloven. Dit bedrijf levert keer op keer kwaliteit!

Voor meer info : http://www.triwatrapliften.nl/