Huizenplan
Image default
Woonkamer

Een schitterende houten vloer in uw woning

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer voor in uw woonkamer of een andere ruimte? Dat is een belangrijke beslissing die u moet nemen, u kiest een nieuwe vloer immers niet zomaar. Een vloer kan het uiterlijk van een ruimte direct veranderen. De meeste mensen veranderen hun vloer niet zo vaak, bedenk dus dat de vloer langere tijd mee moet kunnen.

 

Keuze in vloeren

Als het op vloeren aankomt, is er tegenwoordig erg veel keuze. Er worden steeds weer nieuwe producten ontwikkeld. Producten die mooier, sterker en duurzamer zijn. Hebt u al nagedacht over het soort vloer en waarom deze geschikt voor u is? Tapijt valt bijvoorbeeld voor veel mensen al af omdat u dit niet kunt dweilen, niet de meest praktische keuze als u huisdieren of kinderen hebt. En plavuizen of stenen vloeren vinden veel mensen ongezellig en koud.

 

Een houten vloer

Houten vloeren zijn momenteel erg populair, deze passen in het rustieke interieur wat nu in de mode is. Vaak zijn dit geoliede vloeren, deze hebben een rauwe, natuurlijke look. Met hout kunt u echter alle kanten op, zowel wat betreft de afwerking als de manier van leggen. Vaak wat oudere vloeren hebben een gelakt oppervlak en een visgraat motief. De laatste is momenteel weer erg trendy en wordt in combinatie met geoliede planken weer veel gebruikt. Dit type houten vloer is erg duurzaam en kan tientallen jaren mee als deze goed onderhouden wordt. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de kozijnen van uw huis, die gaan ook heel lang mee als ze tijdig geschilderd worden. Het parket leggen is tegenwoordig ook niet zo moeilijk meer, zeker niet meer met de click systemen die u ook vindt bij laminaat. Houten vloeren zijn niet alleen heel duurzaam, ze hebben ook een unieke en natuurlijk uitstraling die geen enkel ander materiaal heeft. Parket kunt u goed met het blote oog herkennen en hiermee heeft u meteen kwaliteit in huis.

 

Uw vloer online bestellen

Het lijkt misschien wat vreemd maar dit is het zeker niet. Zo vindt u online scherpe prijzen en wordt de vloer makkelijk en snel bezorgd. Creon vloeren is specialist op het gebied van houten vloeren en zij weten waar ze over praten. Vraag gewoon een sample van uw gewenste parket aan en daarna kunt u veilig vanuit uw luie stoel bestellen. Gemakkelijk, kundig en tegen een hele scherpe prijs.

Voor meer info : https://www.creon-vloeren.nl/houten-vloeren-parket.html