Huizenplan
Image default
Woonkamer

Hoe ga jij deze herfst je huis inrichten?

Met de zomer nog voor de boeg is het misschien wat vroeg, maar voor je het weet is het weer winter. De wintermaanden zijn bij uitstek geschikt om lekker in je huis te verblijven. Knus bij de open haard met een spannend boek. Het interieur is in de donkerste maanden van het jaar belangrijk. Kleuren, verlichting en decoraties dragen bij aan sfeervol wonen. Wil je je huis omtoveren in een huis met de winterkleuren? Of is voor jou het herfstpalet het meest geschikt. Wanneer je een andere uitstraling wil in je woonkamer en je gaat voor de herfsttinten laat je dan inspireren door de kleuren die je aan het najaar doen denken.

Herfst 2018

De herfst doet denken aan vallende blaadjes, veel wind en donkere wolken. Herfsttinten zijn de warme kleuren die in elkaar over kunnen lopen. Warm-rood, roest-bruin, donker-geel, oranje en kastanje-bruin zijn de kleuren van het herfstseizoen. Door in je interieur deze kleuren toe te passen in de vorm van kussens, kaarsen en bloempotten ben je al aardig op weg om herfstwarmte te creëren. In een interieur wat een herfst-touch heeft ondergaan zul je warmte en gezelligheid ervaren.

Originele decoratiematerialen

Ben je meer het wintertype dan zijn een aantal kleuren in het winterpalet die zeker bij je zullen passen. Natuurlijk het sneeuwwit maar ook diepblauw zijn typische winterkleuren. Alle variaties in de grijstinten vindt je weer terug in een winters interieur. Om het na de kerstdagen toch gezellig te maken ga je het interieur een uitstraling geven die winterwarm aanvoelt. Met decoratiemateriaal zoals een stijlvolle lantaarn is dit heel goed te doen. Kijk voor inspiratie om je huis winters te stylen op de website van Diezeijn.

Lichte tinten afgewisseld met diep-blauw en kastanjebruin zijn de actuele kleuren voor de winter. Geraffineerde najaarstinten zijn te zien maar het blauw voert toch wel de boventoon. Blauw combineert heel mooi met grijs en wanneer je deze kleur in de vorm van kussens en ander decoratiemateriaal in je interieur laat zien heb je samen met wit en grijze accessoires een prachtige winterinrichting waar je tot het voorjaar plezier van zult hebben.

Voor meer info : https://www.diezeijn.nl/