Huizenplan
Image default
Isolatie

Dak vervangen? Natuurlijk door de specialist!

Als uw dak al een aantal jaar meegaat of slecht onderhouden is, dan is er een kans dat u uiteindelijk een nieuw dak nodig heeft. U kunt hiervoor terecht bij de specialisten van Kewodak. Wij hebben al jarenlang ervaring in het aanleggen van daken in nieuwbouw en het renoveren van daken. We hebben ons toegelegd op het platte en licht hellende dak, omdat deze daksoort de meest kwetsbare is. Het is om die reden extra belangrijk om nauwkeurig en professioneel te werk te gaan. Door middel van de nieuwste technieken kunnen we u helpen aan een milieubewust en energiebesparend dak.

Nieuw dak aanleggen

Bij Kewodak weten we dat een dak niet zomaar een dak is. Bij het vernieuwen dak of de renovatie van een dak komt veel kijken. Er zijn tegenwoordig verschillende soorten platte daken waaruit u kunt kiezen. Al onze daken zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid en energiebesparing. Welk dak voor u geschikt is hangt af van verschillende factoren. Als u contact met ons opneemt, dan kunnen wij met u naar de situatie kijken en u vertellen welk soort dak voor u het meeste oplevert.

Daksoorten

Er zijn zes verschillende soorten daken waaruit u kunt kiezen bij Kewodak. Om te beginnen is er het witte dak, dat ervoor zorgt dat warmte wordt afgestoten, waardoor het binnen koel blijft op een warme dag. Een groen dak is een dak met beplanting, dat zowel voordelen oplevert voor het milieu als voor uw portemonnee. U kunt ook kiezen voor een energiedak, waarop zonnepanelen zijn bevestigd, of een “warm dak” dat extra goed geïsoleerd is. Kijk voor informatie over alle daksoorten eens op onze website, of neem contact met ons op. Als dakspecialist staan we u graag te woord om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren. 

Voor meer info : http://www.kewodak.nl/

Gerelateerde artikelen

Spouwmuur isoleren

ISO 14001

Goed afzuigen en ventileren in huis is belangrijk