Huizenplan
Image default
Badkamer

Gezondheid mag wat kosten

De gezondheid van u en uw familieleden is misschien wel het belangrijkste. Wat heb je aan een mooi huis, dure auto’s wanneer je niet gezond bent? Niets! Of het nu gaat om fit te blijven met sport en blessures te ontlopen, een goede nachtrust of de gezondheid van een baby of kind: dat mag allemaal wel iets kosten. Wist je dat je met de juiste preventieve middelen de meeste sportblessures kunt ontlopen? Een goede hartslagmeter is belangrijk om de intensiteit van de inspanning te meten terwijl een kniebrace de juiste ondersteuning geeft bij een zwakke knie. Zit u in een revalidatieproces na een ongeluk of sportblessure, ook dan, of juist dan is het belangrijk om de juiste middelen tot de beschikking te hebben.

 

Als u diabetes heeft weet u dat een goede bloedsuikermeter onmisbaar is. Natuurlijk moet de meter de goed meten, dat wil zeggen: de juiste waarden aangeven. Maar het is ook belangrijk dat de meter eenvoudig in het gebruik is en bijvoorbeeld via een maaltijdmarkering weet wanneer de maaltijden zijn. Als u heeft gegeten stelt u de maaltijdmarkering in. Voor de meting start moeten de handen droog en schoon zijn. Breng vervolgens de lancet in het prikapparaat en doe de teststrip in de daarvoor bestemde gleuf. Masseer eerst de plaats waar u gaat prikken en breng de bloeddruppel aan op de teststrip. Na het aftellen zal de bloedglucosewaarde worden weergegeven en een goede bloedsuikermeter zal zich vervolgens zelf uitschakelen. Als u op zoek bent naar bloedsuikermeters is het fijn als u er een neemt die gebruiksvriendelijk is, bijvoorbeeld doordat de bloedsuikermeter in staat is verbinding te maken via Bluetooth.

 

Heeft u geen diabetes maar juist de pech (dat is relatief) dat de muggen vaak uw bloed komen ophalen? Dan is een geimpregneerde klamboe een must have. Zo voorkomt u dat muggen uw bloed gratis af komen halen en het levert een goede nachtrust op.

 

 

 

Voor meer info : https://shopvoorgezondheid.nl/