Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Een leuk cadeau voor je kind

Zoek je een leuk cadeau voor de verjaardag van je kind? Vooral voor jonge kinderen is het soms lastig om te bedenken waar ze nou écht blij van worden. Je wilt natuurlijk niet dat ze er één dag blij mee zijn en er daarna nooit meer naar omkijken.

Een tuin schommel vinden kinderen van vele leeftijden leuk! Een schommel hebben ze vaak alleen op school of in een speeltijd en hoe leuk is het dan om er één in je eigen achtertuin te hebben! Je kunt er allerlei kanten mee op, want je kunt natuurlijk een standaard schommel kopen, maar er zijn ook schommels voor baby’s en ligschommels. Ook voor de ouders is dit een handige aanwinst voor in de tuin, want dit maakt spelen in de tuin aantrekkelijker, waardoor je niet altijd naar een speeltuin toe hoeft met de kinderen.

Voor een houten zandbak geldt eigenlijk hetzelfde, het maakt het aantrekkelijker om in de tuin te gaan spelen. Een zandbak is vanaf hele jonge leeftijd al leuk. In de zomer kunnen kinderen er ook met water in spelen.

Wat ook leuk is om aan kinderen te geven zijn spellen. Je kunt deze spellen vervolgens als gezin spelen, zodat je wat quality time met elkaar kunt doorbrengen, maar ze kunnen de spellen natuurlijk ook met vriendjes en vriendinnetjes spelen. Spellen zijn heel goed voor kinderen, want ze leren omgaan met hun verlies en ook om strategisch te denken. Voor elke leeftijd zijn er leuke spellen te vinden en je kunt er vaak jarenlang plezier van hebben.

Om de paar jaar hebben kinderen weer een nieuwe fiets nodig. Dat is ook een ideaal cadeau voor een verjaardag. Kinderen vinden het heel leuk om een nieuwe fiets uit te mogen zoeken en het voelt voor een kind natuurlijk als een heel groot cadeau.

Voor meer info : https://www.buitenspeelgoed.nl/