Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

De gemakken van een puincontainer

Bij een verbouwing of het bouwen van een nieuws huis komt een hoop puin vrij. Dit zal moeten worden opgeslagen, want veel van dit afval zal later gerecycled worden in de fabriek.

Voor het opslaan en afvoeren van je afval zou je zelf je aanhanger een aantal keer kunnen vullen en naar de stortplaats brengen, maar je kan ook een puincontainer later brengen door een sloopbedrijf. Deze puincontainer is ervoor bedoeld afval op te slaan van een verbouwing van je huis. Deze puincontainer zal op plaats van bestemming geleverd worden, en weer opgehaald wanneer deze gevuld is. Vaak worden deze containers geleegd om daarna weer teruggeplaatst te worden bij de bouwplaats, maar dit is voor particulieren natuurlijk niet altijd het geval.

Het huren van een puincontainer is relatief goedkoop als je de kosten vergelijkt met het af en aan rijden naar de stortplaats. Veel bedrijven in Nederland verhuren deze containers omdat sloopwerkzaamheden bij deze bedrijven dagelijkse koek is.

Deze puincontainers zijn er dan ook in verschillende soorten en maten. Voor de grote verbouwing zijn uitermate grote containers te huur en voor de kleine verbouwing vanzelfsprekend een kleine container.

Ook is het geen probleem om de container één of twee dagen langer te huren dan van tevoren is afgesproken. Met een verbouwing kom je namelijk vaak dingen tegen waar je niet op gerekend had en dus zal de verbouwing wat meer tijd in beslag nemen.

Hier wordt dus door de meeste verhuurbedrijven uitgebreid rekening mee gehouden.

 

Een puincontainer is dus handig voor de grote verbouwing, maar ook voor nieuwbouw. Denk hierbij aan het afval wat je aan het bouwen van een nieuw huis overhoud. De meeste bouwbedrijven hebben deze containers dan ook gewoon op het bouwterrein geplaatst.

Ook bij het bouwen van bijvoorbeeld een schuur in de achtertuin kan een puincontainer van pas komen. Check de shop!Wat vele mensen niet weten namelijk is dat het puin vroeger in de grond weggewerkt werd en dat zul je tegenkomen bij het uitgraven van je tuin. Stenen, glas en vele andere soorten puin zul je tegenkomen onder de grond.

Ook hiervoor is het huren van een puincontainer dus uitermate geschikt.

Het puin wordt opgehaald door het sloopbedrijf en je hebt er geen omkijken meer naar, zodat je in alle rust verder kan met de aanbouw of verbouw. Alle informatie over codesloten

Voor meer info : https://www.elocktron.nl

Gerelateerde artikelen

Welke vouwgordijnen kiest u?

Dubbel glas vervangen

Legionellapreventie