Huizenplan
Image default
Verwarming

Gratis (bij) verwarmen met een luchtcollector met de zon.

Bijverwarmen met behulp van de zon.

Zo goed als gratis bij verwarmen met behulp van de zon. Wie wil dat nu niet? Vanaf nu mogelijk met een luchtcollector.

Een luchtcollector is een zonnepaneel speciaal gemaakt om te verwarmen. Men kan deze eenvoudig monteren aan de buitenmuur. Een gat van slechts 100mm is voldoende om de warme lucht doorheen te blazen.

De luchtcollector zuigt de verse buitenlucht aan in de collector. De lucht wordt door de collector heen gesluist en ondertussen opgewarmt. 10 tot wel 30 graden warmer dan de lucht er in ging. Deze warme lucht is perfect als goedkope bijverwarming en scheelt aanzienlijk op uw energierekening.

Verse lucht en minder schimmels

Daarnaast wordt er uitsluitend verse en opgewarmde lucht binnen geblazen. Door het inblazen van deze lucht krijgt u een mooie luchtstroom in uw ruimte wat weer zorgt voor minder schimmels, pollen en andere ellende. In zeer vochtige ruimtes zoals kelders zal de vocht afnemen en vervangen worden door de nieuwe verse luchtstroom.

Het ideale apparaat dus als (bij) verwarming van uw dierenverblijf, schuur, vakantiewoning, boot e.d.

Een luchtcollector is eenvoudig zelf te monteren. Bij voorkeur en voor de hoogste opbrengst op een muur richting het zuiden. In de doos zit alles wat u nodig heeft. Naast de luchtcollector zelf een bui, roosters en een analoge thermostaat om het op een gewenste temperatuur af te kunnen schakelen.

Meer weten over luchtcollectoren ? Kijk eens op de website van www.warmteshop.eu

Voor meer info : https://warmteshop.eu/product-categorie/luchtcollector/