Huizenplan
Image default
Bouwen en verbouwen

Steenstrips

Als je aan het renoveren bent, dan is het verstandig om je eens te verdiepen in de mogelijkheid om steenstrips op je isolatiemateriaal aan te brengen. Er zitten namelijk wel voordelen aan het plakken van steenstrips op je isolatiemateriaal.

 

Authentiek en makkelijk

 

Dankzij het gebruiken van steenstrips heb je niet een geheel stenen muur nodig om een bepaalde gezelligheid en warmte, die een stenen muur vaak uit weet te stralen, te creëren. Voor het blote oog is het zo goed als niet te zien dat het om steenstrips gaat in plaats van echte stenen. Ze zijn erg dun, dus je hoeft ook geen oppervlakte in te leveren als je de steenstrips gaat gebruiken. Je hebt overigens bij het plaatsen van steenstrips niet per definitie isolatiemateriaal nodig, je kunt het namelijk ook gewoon op de gevel gaan plakken. Als je bij het renoveren van je huis ervoor kiest om ook nieuw isolatiemateriaal aan te brengen, dan is het een slimme zet om daar meteen steenstrips op te gaan plakken. Door ze er direct op aan te brengen zorg je namelijk voor een extra sterke schil voor de isolatie van je woning. Daarom zijn er ook steeds meer huishoudens dier er voor kiezen om steenstrips op hun isolatiemateriaal te plakken.

Je kunt ze natuurlijk ook gewoon voor de sier op het huis monteren, het zal in ieder geval een ongelooflijk mooi effect hebben, helemaal als je kijkt hoeveel verschillende soorten steenstrips er eigenlijk te krijgen zijn.

Voor meer info : http://www.fliesenxl.com/nl/steenstrips.html