Huizenplan
Image default
Vloeren

Natuurlijk, eiken vloeren!

Massief eiken vloeren (klik hier voor de website) hebben een lange levensduur en een heel natuurlijke uitstraling. Een eiken vloer is gemaakt van sterk en hard materiaal waardoor je het goed kunt schuren en afwerken. Door de hardheid, raakt een eiken vloer ook minder snel beschadigd dan de wat zachtere vloeren van bijvoorbeeld Grenenhout. Kies je voor eiken vloeren dan kies je voor robuust maar stijlvol. Deze vloeren hebben een natuurlijke uitstraling. Er zijn heel wat manieren om eiken vloeren af te werken, waardoor een eiken vloer nagenoeg in elk interieur past. Ja, zelfs op de slaapkamer is het een aangename vloerbedekking. Omdat echt houten vloeren de omgevingstemperatuur gemakkelijk aannemen, voelt het ‘s morgens lekker aan je voeten als je uit je bed stapt.

Waarom eiken vloeren?

eiken vloeren hebben veel voordelen. Ze hebben een zeer lange levensduur, er kan zelfs vloerverwarming onder uw eiken vloeren worden gelegd, eiken vloeren hebben van nature al een warme uitstraling en er zijn heel erg veel mogelijkheden om te bewerken én af te werken.  Denk bijvoorbeeld aan: een geoliede vloer of een gelakte vloer. Je kunt eiken vloerdelen ook roken en/of logen. Daarnaast is het mogelijk uw eiken vloeren te laten borstelen of zelfs waxen. Elke manier van bewerking heeft zijn eigen kenmerkende kleur en bijbehorende afwerking. Hierdoor zijn er altijd wel eiken vloeren die u zullen aanspreken en passen in uw interieur. Maar elke bewerking kent zijn eigen manier van onderhoud. Zo zullen eiken vloeren die gelakt zijn, beduidend minder inspanning van u vragen wat onderhoud betreft, dan een geoliede eiken vloer.  Niet geheel onbelangrijk om over het bewerkingsproces goed na te denken alvorens er een aan te schaffen.

Eiken vloeren zijn relatief goedkoop

Soms vinden mensen het moeilijk om te kiezen voor eiken vloeren in huis omdat ze het idee hebben dat een eiken vloer prijzig is. Maar als je de prijs afzet tegen de lange levensduur is het zelfs een relatief goedkope vloer. Zeker wanneer je je eiken vloer besluit te kopen bij Bax Houthandel. Zij leveren alle vloeren, ook uw eiken vloeren direct uit eigen fabriek. De tussenhandel bij Bax Houthandel ontbreekt, waardoor zij elke vloer zeer prijsgunstig kunnen aanbieden. Ga dus snel naar één van de showrooms in het land en verbaas je zelf over de vele mogelijkheden die eiken vloeren van Bax Houthandel je bieden.

Voor meer info :