Huizenplan
Image default
Hobby en vrije tijd

De Ultieme Gids voor een Perfecte Zomer Barbecue Avond

De Ultieme Gids voor een Perfecte Zomer Barbecue Avond

 

Zelfs als u de zomer niet als een voortzetting van de lente beschouwt, is het nog steeds een geweldige tijd om barbecues in de achtertuin te organiseren en bij te wonen. Er is immers geen betere manier om van de warmte van het seizoen te genieten dan met vrienden en familie te genieten van sappig gegrilde steaks en kippenvleugeltjes? Maar het organiseren van zo’n evenement is niet eenvoudig. Je moet goed nadenken over elk klein detail, van het soort eten dat je serveert tot het aantal gasten dat je wil uitnodigen. Om je te helpen je perfecte zomerbarbecue-avond met gemak te plannen, vind je in deze gids alles wat je moet weten over het maken van reserveringen, het kiezen van een locatie, en het kiezen van je menu. Laten we beginnen…

 

Beslis over je menu

Dit is het eerste wat je moet doen om een uitzonderlijke barbecue te organiseren. Het begint allemaal met het menu. Denk goed na over wat je gaat serveren, want dat is een van de belangrijkste elementen van je avond. Vaak kun je barbecuepakketten halen of los vlees en gereedschap bij een tuinmeubelwinkel. Als je een barbecue organiseert voor een grote groep mensen, kan het best zijn dat je verschillende gerechten serveert om aan ieders smaakpapillen te voldoen. Of je nu een gevarieerd publiek wil plezieren of gewoon zeker wil zijn dat je favoriete gegrilde gerechten beschikbaar zijn, hier zijn enkele van onze favoriete barbecue menu-ideeën om je op weg te helpen: – Burgers – Hotdogs – Wings – Kebabs – Gegrilde vis en zeevruchten – Gegrilde groenten – Gegrilde en geroosterde maïs – Gegrilde aardappelen – Gegrild brood

 

Kies een locatie.

Als je een plaats kiest om je barbecue te houden, is de locatie de sleutel. Je zult een plaats willen kiezen die comfortabel en gemakkelijk toegankelijk is voor al je gasten. De beste plaats om een barbecue te houden is een buitenlocatie. Er zijn veel voordelen aan een barbecue in openlucht. Je kunt genieten van het mooie weer en het natuurlijke licht, en je evenement in een prachtige buitenomgeving houden. Bovendien bespaart u geld door uw barbecue op een buitenlocatie te houden. Vergeet bij het kiezen van een locatie voor uw evenement niet rekening te houden met de grootte van uw groep. Je kan overwegen om een grotere ruimte te huren zodat je gasten zich comfortabel voelen en niet in lange rijen moeten wachten op het eten. Je zou ook kunnen overwegen om een tweede locatie te hebben voor overloop zitplaatsen als je een grotere groep hebt.

 

Kies de juiste Barbecue

Nu dat je beslist hebt over je menu, moet je nadenken over het type barbecue dat je wilt gebruiken voor je evenement. Er zijn drie basistypes barbecues die je kan gebruiken voor je evenement: – Open vuur barbecues – Wok barbecues – Gas barbecues of Pellet Grills. Open vuur barbecues zijn de meest traditionele types van barbecues. Deze barbecues zijn gemaakt van metaal, en ze hebben een gewoon rooster om uw vlees op te leggen terwijl het gaart. Wokbarbecues zijn een moderne barbecuestijl die oorspronkelijk uit Azië komt. Ze zijn gemaakt van een wokvormige kom en hebben vaak een traditionele stijl deksel om rook en stoom te laten ontsnappen. Gasbarbecues zijn een modern, handig type barbecue dat niet veel onderhoud vergt. Ze zijn een uitstekende keuze als u een grote groep mensen op uw evenement heeft. Pellet Grills zijn nog vij nieuw op de markt, maar ze zijn ideaal. U kunt grillen, barbecueën en er een rookoven van maken. Als u hiervoor kiest, vergeet dan niet ook houtpellets te kopen! Anders komt u niet heel ver vrees ik…

 

Kies je eten en drinken.

Nu je je menu hebt bepaald, is het tijd om na te denken over je drankjes en bijgerechten. Je kunt geen barbecue houden zonder een beetje vriendschappelijke competitie, dus zorg dat je een paar spelletjes bij de hand hebt. Cornhole en tuinspelletjes kunnen zorgen voor een leuke avond met je gasten. Wat drankjes betreft, moet je rekening houden met het seizoen, je menu en je gasten. Je wilt niet om warme dranken te dienen op een warme dag, dus je moet ze eerst afkoelen. Als u het hosten van een herfst of winter evenement, zult u willen om op te warmen uw dranken, zodat uw gasten warm blijven. U moet ook rekening houden met uw gasten bij het kiezen van dranken voor uw evenement. Als u hosting kinderen, moet u bieden sap of frisdrank. Als u een groep volwassenen ontvangt, kunt u meer alcoholische dranken aanbieden. Je kunt ook andere traditionele barbecuedranken aan je menu toevoegen, zoals limonade, thee en ijswater.

http://www.tuincenter-vincent.be