Huizenplan
Image default
Mode en Kleding

Grote collectie tassen? De beste tips om ze op te bergen

Grote collectie tassen? De beste tips om ze op te bergen

 

Tassen, je kunt er niet genoeg van hebben. Tassen zijn handig en functioneel. Ze zorgen ervoor dat je onderweg naar een afspraak alles mee kunt nemen wat je maar nodig hebt. Je kan dus eigenlijk helemaal niet zonder een goede tas, maar het is ook belangrijk dat je de tas op een juiste manier onderhoud. Doe je dit niet, loop je het risico dat je tas niet een lange levensduur heeft. Maar hoe kun je je tas dan het beste opbergen? Hier lees je een paar tips!

Het belang van goed onderhoud

Wanneer je een goede tas hebt dan wil je natuurlijk ook graag dat deze tas de komende jaren mee kan gaan. Of je een reistas dames een ted baker bag of welke tas dan ook koopt, het is belangrijk dat je je tas goed verzorgt. Zo verleng je namelijk de levensduur van de tas. Kijk altijd goed naar het onderhoudsadvies van een tas.

Als je bijvoorbeeld een leren tas koopt dan is het belangrijk om het leer goed te verzorgen. Regelmatig je tas insmeren met speciaal leer vet is bijvoorbeeld erg belangrijk om het uitdrogen en scheuren van het leer te voorkomen.

Het opbergen van je tassen

Zoals je hierboven al hebt kunnen lezen is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je je tassen goed opbergt. Zoek hiervoor een goede, vaste plek. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een kapstok in de hal. Het is vooral belangrijk dat jouw tas droog opgeborgen wordt en het liefste van de grond af. Zo kan de tas namelijk ademen en voorkom je dat de tas zijn vocht niet kwijt kan. 

Als je een tas gaat opbergen is het ook belangrijk om er zeker van te zijn dat de tas echt goed schoon is. Zorg bijvoorbeeld dat je levensmiddelen zoals fruit en drinken altijd weghaalt uit de tas. Klinkt simpel, maar het wordt vaak vergeten. Als je bijvoorbeeld een mooie cowboysbag schoudertas hebt wil je natuurlijk niet dat deze helemaal beschimmeld raakt door rottende levensmiddelen.

Schiften van tassen

Hoe mooi tassen ook zijn, je kunt er ook te veel van hebben. Ongemerkt spaar je vaak snel wat tassen bij elkaar. Daarom kan het verstandig zijn om zo nu en dan eens even goed door je kasten heen te gaan en te controleren of er tassen zijn die weg kunnen. Zo houd je direct ook meer opbergruimte over.