Huizenplan
Image default
Woning en Tuin

Zonwering screen kopen

Wil je een zonwering screen kopen? Dan zijn er verschillende plaatsen waarbij je dit kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan gespecialiseerde zonweringbedrijven in de buurt, bouwmarkten of zelfs online winkels die gespecialiseerd zijn in zonwering. Kortom; er zijn genoeg plekken waar je zonwering screens kan kopen. Maar waar kun je nou het beste heengaan?

Bovenstaande vraag komen wij online vaak tegen en hierdoor hebben we dan ook besloten om er maar eens een blogje over te schrijven.

Een screen kopen bij een bouwmarkt

Steeds vaker kom je screens tegen bij een bouwmarkt. Bouwmarkten werken vaak met eigen merken en hebben meestal een wat langere levertijd. Regelmatig krijgen wij de vraag over hoe het gesteld is met de kwaliteit van screens die je bij een bouwmarkt kan kopen en hoewel de kwaliteit natuurlijk per bouwmarkt verschilt is een ding zeker: “bouwmarkten zijn niet gespecialiseerd in zonwering”.

Koop je dus een screen bij een bouwmarkt, dan loop je gewoon simpelweg de kans om relatief gezien veel meer te betalen dan dat nodig is en dat dan ook nog eens voor lagere kwaliteit! Ook wordt er bij een bouwmarkt vaak gewerkt met standaard maten, terwijl wij voor een screen toch liever maatwerk aanbevelen vanwege de pasvorm!

Screen zonwering kopen bij een zonwering specialist

Wie kan je beter helpen dan een bedrijf dat gespecialiseerd is in zonwering? Vrijwel elke stad heeft een of meerdere leveranciers voor zonwering, die screens op maat maken en ze ook nog bij je komen monteren.

Vaak wordt er gewerkt met screens van een betere kwaliteit, omdat zonweringbedrijven zich hiermee willen onderscheiden van bijvoorbeeld een bouwmarkt en daarbij toch willen werken met eerlijke en scherpe prijzen!

Wil je volledig ontzorgt worden en je screens bijvoorbeeld kopen inclusief montage? Zoek dan een zonweringbedrijf in de buurt en profiteer van betere kwaliteit en interessante prijzen voor screens inclusief montage.

Screen kopen online

Een screen kopen online, kan dat? Ja, dat kan zeker! En dat is niet alles, het brengt ook nog de nodige voordelen met zich mee en dan hebben we het vooral over de prijs! Online screen kopen is meestal een stuk goedkoper, wat onder andere te maken heeft met de montagekosten die komen te vervallen.

Wanneer je namelijk online een screen bestelt, dan wordt deze in de meeste gevallen niet voor je gemonteerd en hierdoor worden montagekosten dan ook niet in de eindprijs meegenomen, wat zorgt voor aanzienlijk lagere prijzen!

In het kort:

  • Bouwmarkten – Vaak te duur en lagere kwaliteit
  • Lokale zonweringbedrijven – Ideaal wanneer je een screen wilt kopen inclusief montage
  • Online screen kopen – Kan veel geld schelen, perfect voor doe-het-zelvers