Huizenplan
Image default
Architectuur

Maters en De Koning heeft ingenieurs en adviseurs in het team

Maters en De Koning is een ingenieursbedrijf met ingenieurs en adviseurs. Het ingenieurs gedeelte word gedaan door uiteraard de ingenieurs. De ingenieurs staan klaar voor ontwerpen, tekeningen of berekeningen van constructies, bouw of verbouwen van alles wat met de grond te maken heeft, alles wat waterwegen te maken heeft of gebouwen. Maters en De Koning houd zich vooral bezig met projecten zoals bruggen, waterkades, constructies van podiums of constructies van nieuwbouwprojecten. Ingenieursbureaus werken in de meeste gevallen samen met de overheid, aannemers of projectontwikkelaars. Wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe weg aangelegd moet worden of een waterkade vervangen, gerenoveert of vernieuwt moet worden helpt Maters en De Koning bij het maken van een project, het adviseren van bepaalde uitvoeringen en maken zei ontwerpen en/of tekeningen van het komende project. 

Markten

Ingenieursbureau Maters en De Koning adviseert en maakt ontwerpen met expertise in de bouw, de industrie en Civiele techniek in Nederland en daarbuiten. Zij helpen ons altijd met het verbeteren van de mobiliteit en bereikbaarheid van de weg en het water. Ook helpen zij de inrichting van buitenruimtesen de constructie van werk en verblijfruimtes te verbeteren. 

Diensten

Wanneer er een nieuw project of opdracht is, zorgen zij voor alles wat er op constructief gebied nodig is. Zoals de schetsontwerpen, de tekeningen en gedetailleerde berekeningen. Ze helpen en adviseren iedereen die met het project te maken heeft, zoals de opdrachtgevers, de aannemers en toeleveranciers. Hierbij leveren zijn vooral technische deskundigheid op het bouwtraject en geven zij contractuele adviezen. 

Projecten

Het bedrijf Maters en De Koning heeft twee vestigingen, waarvan er eentje in Roosendaal zit en de ander in Rotterdam. Zij voeren projecten en opdrachten uit door heel Nederland en soms ook opdrachten die in het buitenland gedaan moeten worden. Ze houden zich vooral bezig met kademuren in oude stadskernen, stalen koel- en vrieshallen wereldwijd, bruggen in steden en nautische voorzieningen.