Huizenplan
Image default
Bouwmaterialen

Presentatie van sieraden

Ik heb sinds kort een sieradenshop op een prachtig plekje in een luxe winkelstraat. Het was een hele voorbereiding, vooral de inrichting van de winkel heeft me wel wat slapeloze nachtjes bezorgd. Toen we eenmaal de sleutel in handen kregen en daadwerkelijk aan het werk konden, ging de verbouwing voorspoedig en liepen we zelfs voor op de planning. Het resultaat was echt prachtig. Veel zachte stoffen gecombineerd met glanzende materialen, echt heel luxe. En toen de winkel helemaal af was, keek ik rond en .. was ik niet tevreden. Dat wat zo belangrijk was, namelijk de presentatie van de sieraden, klopte niet. Het presentatiemateriaal in vooral de etalages kreeg te veel aandacht. Het leidde de aandacht af van mijn prachtige juwelen. 

De ontdekking van acrylaat blokjes

Ik ben talloze sieraden winkels en juweliers (en vooral etalages) kan bekijken om te kijken hoe zij de presentatie van hun koopwaar hebben geregeld. Daar kreeg ik wel wat ideeën van, maar overtuigd was ik nog niet, perfectionist als ik ben. Tot ik bij een collega dé oplossing van mijn probleem vond. Hij presenteerde zijn juwelen op glanzende, doorzichtige blokjes. Ik dacht in eerste instantie dat het glas was, maar mijn collega vertelde dat het acrylaat blokjes waren. Ik ging er meteen werk van maken en kroop achter mijn laptop.

Acrylaat blokjes geven mijn sieraden meerwaarde

Ik vond direct een bedrijf dat deze blokjes op maat kon leveren en een snelle levering kon garanderen. De prijs in de offerte viel me mee, dus na passen en meten heb ik de blokjes op de voor mij perfecte maten laten zagen. Twee dagen later werden ze afgeleverd en het resultaat was verbluffend. Ik keek rond en .. ik was in mijn nopjes. Mijn sieraden speelden weer de hoofdrol en de acrylaat blokjes liet ze nog meer blinken. Perfect en op tijd voor de opening!

 

Voor meer info : http://www.vinkacrylaat.nl/