Huizenplan
Image default
Bouwmaterialen

Waar moet je op letten bij een glaszetter? 5 tips

 

Je wilt je oude glas vervangen en nieuw glazen laten plaatsen. En dit laat je als het goed is doen door een echte professional, zoals een goede glaszetter Rotterdam. Gelukkig kun je je altijd goed laten informeren zodat je precies het glas krijgt dat voor jouw woning de juiste keuze is. Maar waar moet je op letten wanneer je een glaszetter wilt gaan inhuren? Hier vind je 5 handige tips.

 

1: Herstellen of nieuw glas plaatsen?

Het is eerst belangrijk om te weten of het glas herstelt moet worden of dat er nieuw glas geplaatst moet worden. Wellicht zit er een barst in het glas en wil je één raam in je woning vervangen. Maar het kan ook voorkomen dat je al het glas wilt laten vervangen. Bijvoorbeeld omdat je jouw woning beter wilt laten isoleren. Dit kan onder andere met dubbel glas. Het is belangrijk om je opties door te nemen met de glaszetter.

 

2: Het juiste glas kiezen

Welk glas is voor jouw woning de beste keuze? Dit is volledig afhankelijk van je situatie. Wil je zonwerend glas, extra isolerend glas, enkel glas of gewoon dubbel glas? Dit zijn allemaal opties die je hebt. Een goede glaszetter Rotterdam weet als geen ander wat voor jouw woning de beste keuze is. Zo maak je de beste keuze en kun je jaren van sterk glas. 

 

3: De service en garantie

Kijk ook goed naar de service en garantie die je geboden wordt. Het is belangrijk om te weten wat de garantieperiode is, deze kan per glaszetter Rotterdam verschillen. Daarnaast is ook de service van groot belang. Komt de glaszetter bij je langs om te kijken, moet je alles online doorgeven? Dit kan doorslaggevend zijn in het maken van je keuze.

 

4: Wat zijn de kosten?

Natuurlijk wil je weten hoeveel het kost om nieuw glas te laten zetten door een glaszetter. Dit is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het oppervlak en het soort glas dat je wilt laten plaatsen. Enkel glas is aanzienlijk goedkoper dan dubbel glas en extra isolerend glas, maar het is ook minder sterk en minder isolerend. Het is dus aan jou om te bepalen wat je belangrijk vindt en hoeveel geld je eraan uit wilt geven.

 

5: Vergelijk verschillende glaszetters in regio Rotterdam

Tot slot is het altijd een aanrader om diverse glaszetters te vergelijken. Zo weet je niet alleen of de prijzen erg van elkaar verschillen, maar weet je ook wat de verschillende mogelijkheden zijn. Wellicht kun je bij de ene glaszetter Rotterdam voor een lagere prijs glas laten zetten dan bij de andere. Ontdek al je mogelijkheden en maak een keus! 

 

Voor meer info :